CEREMONIER

Jeg tilbyder at afholde og designe ritualer og ceremonier til din eller dine kæres overgange.

Det kan være overgangen fra at være kæreste til at indgå ægteskab, overgang fra ung til voksen, eller fra voksen til ældre, overgang fra et arbejde til et andet, eller et navn til et andet, overgang ved flytning af bopæl, overgang mellem liv og død, fødsler, begravelser.

At afholde en ceremoni eller et ritual kan hjælpe dig, din krop, sjæl og sind, til at forstå, mærke og integrere dit skifte. Formen kan være et 1:1 ritual eller en ceremoni med venner og familie.

Den kan foregår i dit hjem, din have eller den natur som kalder dig.

Alt dette snakker vi os ind i, via en telefonisk samtale i god tid før ceremonien.

PRIS: fra 1125 kr. (plus transport)

Den endelige pris findes når jeg kender omfanget af ceremonien.

Book en uforpligtende samtale ved at skrive lidt om dine tanker/ønsker og send dem til: kraftkvinden@live.dk

ANBEFALING:

“Vi havde en virkelig fin og rørende ceremoni med Susanne som ceremoniel leder, hun førte os igennem ceremonien på en meget rolig, autentisk og inspirerende måde. Den kommende brud, blev meget rørt over ceremonien og de ord, sang og oplevelser vi delte med hende på foranledning af Susanne. Det var en meget skøn oplevelse og en virkelig god måde at fejre en kvinde på. Det gik lige i den kommende brud og vores alle sammens hjerter❤️ Tak for en virkelig dejlig oplevelse Susanne.” – Laura

BAGGRUND:

Jeg baserer mit virke som ceremoniel leder ud fra min erfaring med at holde rum for diverse kvindecirkler, retræter, earth choir, årstidsfejringer mm samt de shamanistiske kurser jeg har taget hos Annette Høst, her i blandt kurset “Ritualets Magi”.