du er allerede en succes, du har bare glemt det.

Jeg havde glemt min historie. Jeg havde glemt at jeg for 2 år siden gik med en kæmpe drøm om at komme til Island fordi jeg havde mødt 2 fantastiske mennesker derfra. Jeg havde glemt hvor svært det var for mig at tro på den drøm, hvor umulig jeg troede den var. Jeg havde glemt at det tog mig 2 år at turde tro på at jeg “måtte” få den store drøm opfyldt…..det er mærkeligt nu at tænke tilbage på. Hvorfor nægtede jeg mig selv den drøm så længe og hvad var det egentlig der gjorde at jeg til sidst turde?

Disse spørgsmål fylder mig for tiden og inspirerer mig til at turde drømme nye store drømme, for SELVFØLGELIG må vi det. Hvis der er noget der virkelig BRÆNDER i os, så er det fordi det netop er i den drøm at vi kan udfolde os som hele blomstrende mennesker.

Men hvad er det der stopper os? Hvorfor tvivler vi pludselig på vores ret til det gode? Til overflod? Til glæde? Til succes?

 

Vi render alle rundt med historier og overbevisninger om hvem vi er og hvad vi kan. Historier som vi har lagret i os siden barndommen og som ikke kan slippe taget i os FØR vi kigger på og giver dem kærlighed.

IMG_1682

Så første skridt er at få øje på dem. Skriv dem ned. Føl dem, giv slip på dem og send dit indre barn alt den kærlighed og omsorg du kan.

( klik her for hjælp. )

Kig derefter tilbage i dit liv, kig på det sidste år og læg mærke til det du har opnået, hvor du faktisk lykkedes, hvor du tog et vigtigt skridt, hvor du lyttede til dig selv.

Det er utroligt så hurtigt vi kan glemme alt det gode og kun huske de episoder hvor det gjorde ondt. Vi må GERNE huske alt det gode også. Vi må gerne være stolte af os selv. Vi må gerne fylde i verden og lyse.

Når vi endelig husker alle de gode ting så mærker vi at vi jo allerede ER en succes. Vi har allerede rykket os og taget vigtige skridt i forhold til hvor vi var for et år siden.

Vi har altid så travlt med at se frem ad, med at drømme og sætte os mål. Men hvis vi ikke også ser os tilbage, på den vej vi allerede er gået, så vil vi for altid føle os utilstrækkelige.

Da jeg huskede Island kunne straks mærke den knugende fornemmelse i maven give slip og istedet bredte der sig en varme.

IMG_1689

Island blev en fantastisk oplevelse og jeg har skrevet en hudløs og sanselig historie om min spirituelle rejse deroppe. Jeg er netop ved at finde den rette form så jeg kan dele den med jer. Jeg eksperimenterer med den som lydbog og elsker at sidde med digtafonen og læse op ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s