At skabe med passion

Sidste år i December, da mørket var på sit højeste gik jeg en vildrunetur ned til byen. Jeg havde mistet kontakten til min sjæl og spurgte den hvad den ville have mig til at gøre eller fokusere på. Den fortalte at den ønskede at jeg skulle rejse kunsten af ild. Raise the art of fire. (Læs hele historien HER.)

Det er ikke altid lige let at omsætte de symboler jeg får fra min sjæl til konkrete ideer der kan blive til handlinger. Men jeg kunne med det samme mærke at det føltes rigtigt og vigtigt. Jeg ønskede at mærke passionen buldre i mig, jeg ønskede at skabe mere og jeg ønskede at rejse.

foto-86

Jeg kan huske at jeg gik igang med at færdiggøre nogle tegninger der havde ligget gemt længe. De satte en masse ting igang der bla resulterede i at jeg fik min udstilling på Galleri Op ad Trappen hvor jeg malede på vægge og lavede installation. Min kunst brændte i mig igen.

Jeg ønskede også at rejse og derfor kontaktede jeg mine venner på Island. Det lykkedes at komme afsted i Maj måned og jeg havde en fantastisk tur til The Land of Fire and Ice, som de kalder det.

I dag sidder jeg og tegner på 8 nye mandalas som er skabt ud af det papir jeg havde med til Island. De fortæller min sjæls historie deroppe og skal ledsage min historie: På rejse efter Vildkvinden.

I oktober tager jeg til Island igen og vil medbringe de 8 mandalas. Jeg vil lave et ritual deroppe hvor jeg takker naturen for alt den gav mig, for dens ild og mægtige energi. Jeg glæder mig utroligt meget og kan virkelig mærke ilden buldre i mig når jeg tænker på det. Det her er min drøm. At rejse med ild-kunsten.

Har du lyst til at få min historie: På rejse efter Vildkvinden, så kan du læse de 2 første afsnit HER.

Hvis du ønsker hjælp til at finde ud af hvad DIN passion er, så kan jeg hjælpe dig. Læs mere om mit mentor forløb Sjælens Stemme HER og om mit 3 dages kursus, Sjælens Sti HER

Kh Susanne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s