ÅBNINGSRITUAL

Når vi står overfor store skift i vores liv kan vi få støtte og kraft fra ritualet.

Da jeg endelig havde sat en dato for start af min virksomhed kraftkvinden.dk, kunne jeg mærke at jeg havde brug for alt den støtte og kraft som jeg kunne få.

Jeg besluttede mig til at sætte en række dage af til at arbejde intuitivt og kreativt for på den måde at ruste mig bedst muligt. Jeg kunne mærke at det var vigtigt for min sjæl at kunne udtrykke sig frit og kunne indstille sig på dette store skift.

I min kalender satte jeg 21 arbejdsdage af til at lave intuitive værker der sammen ville udgøre mit ÅBNINGS RITUAL.

Jeg fandt et stort stykke papir som jeg uger forinden havde malet i vibrerende, kraftfulde farver. Denne energi ville jeg gerne have med over i mit firma.

Ud af billedet klippede jeg 21 runde Mandaler.

På 21 små lapper papir tegnede jeg så 21 spontane symboler.

Jeg parrede symbolerne og Mandalaerne og lagde dem i en bunke.

Hver dag trak jeg en mandala og et symbol og satte mig til arbejdsbordet for at lade min intuition guide mig til en tegning.

Som tegningerne skred frem kunne jeg mærke et budskab, en historie som billedet ønskede at minde mig om.

1. dag tegnede jeg et øje der så under jorden. Det fortalte mig at jeg havde brug for at visualiserer alle de ting mit firma skulle bestå af. Jeg skulle kortlægge mine rødder, mit fundament. Derfor tegnede jeg en masse rødder på resten fra det store vibrerende maleri og derpå limede jeg en masse cirkler. På hver cirkel skrev jeg et værktøj, en blog ide, et kursus etc som jeg ønskede kraftkvinden.dk skulle tilbyde.

2.dag tegnede jeg et skib med en solskive på. Solskiven er en reproduktion af Solvognen som er afbilledet på vores 1000 kr sedler. For mig er det et billede på penge. Og billedet fortalte mig at penge er en energi som en flod. Den vil tage os til vores drømmes destination. Derpå gik jeg samtlige underjordiske cirkler igennem for at sætte pris på. Prisen tegnede jeg som grønne runde kerner inde i cirklerne.

På den måde arbejdede jeg mig igennem de 21 dage op til mit firmas fødsel.

Hvis du ønsker at få hjælp til at lave dit eget kreative overgangs eller åbningsritual, så se mere under mit tilbud om personlige ritualer her.

Du kan også læse mere om mine rituelle kunstneriske processer her.

One thought on “ÅBNINGSRITUAL

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s