ANBEFALINGER

Her kan du læse tidligere deltageres oplevelser med kurser, kor, online rejser mm.

VILDSKAB WORKSHOPS

“Midt i en – på mange måder – blandet tid, kom jeg ind i en tidslomme i dag. Susanne Schmidt havde arrangeret en workshop i naturområdet ved Rådhushaven i Nykøbing F. Jeg tror at vi alle syv deltagere var i flow fra først til sidst. Fordybelse hvor man glemmer tid og sted for en stund. Vi vaskede ler og gjorde klar i små vadmelsposer. Vi formede perler af ler fra stedet og malede hilsner til verden på de store sten ved og omkring bakken. Fantastisk oplevelse planlagt og udført af Susanne, som var helt klar på afbrydelser af forskellig slags. Hun lagde basis for en dejlig stemning. Vejr kunne ha været bedre og en kæmpe portion træflis ville være en gave. Tusind tak for i dag store som små. Vi ses på søndag til næste workshop. Hilsen en meget positiv deltager.” – Anne.

“Det er rart, at der lige rundt om hjørnet, “i min egen baghave” var mulighed for at komme og deltage i et kreativt projekt med naturmaterialer fundet lige der (træet). Det var så fint at det var henvendt både til børn og voksne og at vi selv fremstillede maling af ganske enkle materialer. Det var et godt afbræk fra alt hvad der foregår i hverdagen. Bare det at være ude og bruge naturens materialer og tale om at nu er nat og dag snart lige lange og fremstille et symbol på det. Mens solen skinnede i et rum (Vildpark) der har så mange muligheder. Der var også det legende aspekt samt det sociale i at møde andre fra lokalområdet i et fælles kreativt projekt. Plus at der var læring i det. At vand og olie ikke blandes. Det var sjovt at arbejde med materialer som var uforudsigelige.” -Winnie.

Læs mere om VILDSKAB her

CEREMONIER

“Vi havde en virkelig fin og rørende ceremoni med Susanne som ceremoniel leder, hun førte os igennem ceremonien på en meget rolig, autentisk og inspirerende måde. Den kommende brud, blev meget rørt over ceremonien og de ord, sang og oplevelser vi delte med hende på foranledning af Susanne. Det var en meget skøn oplevelse og en virkelig god måde at fejre en kvinde på. Det gik lige i den kommende brud og vores alle sammens hjerter❤️ Tak for en virkelig dejlig oplevelse Susanne.” – Laura.

Læs mere om ceremonier her.


KRYSTALHJERTET

En guidet online helingsrejse gennem 12 farver, 12 rituelle rum, 12 spiritguides.

“Ved at arbejde med farverne, har jeg lært at se mange flere nuancer i verden omkring mig og har lært mig selv dybere at kende og kan se at også jeg rummer mange flere nuancer.

Jeg ved ikke hvordan jeg skal formulere det, men det er virkelig vigtigt for mig at formidle det med at du kaster lys på de ting jeg allerede indeholder, så det bliver en meget personlig rejse jeg er på. Og at det giver en oplevelse af empowerment at erkende, at jeg indeholder de værktøjer jeg har brug for.

Det er også vigtigt for mig at sige, at det giver en enorm indsigt at arbejde med en enkelt farve ad gangen i en uge ad gangen. Det giver mulighed for at gå i dybden med den enkelte farves betydning, budskab og medicin til mig.

Jeg har også erkendt, at krystalhjertets opbygning er super god, da jeg kan bruge de indsigter jeg har fået i en farve til at arbejde med en anden farve. Det giver en følelse af helhed og sammenhæng i forløbet.

Det er dyb personlig udvikling på en helhedsorienteret måde.” – Winnie

Læs mere om Krystalhjertet her


ÅRSTIDSFEJRINGER

vi fejrer naturens cyklus med bål, skål og sang

“Jeg kørte hjem fra skoven og var opløftet og helt grounded på samme tid. At føle sig forbundet med naturen, andre kvinder og sig selv er virkelig en gave og varmer helt ind i det inderste af mig.” – Joan

“Tænk at vi fik lov at fejre Valborg med en smule cirkus, Blomster mandala og med et højt Maj skrig. Jeg elsker det vi kvinder kan sammen omkring bålet.” – Bella

Læs mere om årstidsfejringer her


EARTH CHOIR

vi synger jordens sange rundt om bålet

“Jeg er stadig helt høj og taknemmelig over vores sang og samhørighed. Jeg følte virkelig jeg var kommet hjem og dette gør mig opmærksom på, at jeg er i mit rette element når jeg synger og er i naturen. Jeg deler ideen om at vi mennesker skal mere tilbage til naturen, vi hører til her. Vi er natur. Jeg blev desuden meget rørt over den sidste sang, den gik lige i hjertet . Tak Susanne for at have skabt dette kor.” – Betina.

“Et fortryllende rum, der giver ro, energi og varme dybt i hjertet. Kan varmt anbefales” – Majbrit.

“Jeg elsker at være med i Earth Choir, hvor de indre vildkvinder slippes løs i lyde, sang, bevægelse, glæde, nærvær og dyb forbindelse med de andre omkring bålet. Koret åbner op for den dybeste sjæls- og jordforbindelse – og så er Susanne bare den skønneste spaceholder jeg kender. Skal opleves og får hermed mine varmeste anbefalinger.” – Heksen i Gaias have – aka Vivian Bruun Marcussen

“Hvorfor deltager jeg i Earth Choir? Hvorfor kører jeg helt til Nykøbing, to gange om måneden, i al slags vejr, for at synge og sounde med andre, ude i skoven? Fordi jeg elsker det.
Jeg elsker rummeligheden, fællesskabet, kærligheden, friheden til at være som vi er, med det der er.
Jeg elsker at lege med lyd, både de sange der har tekst og melodi som vi synger sammen, og de lyde der opstår indeni os hver især, og som vi deler med hinanden.
Jeg elsker at være ude i skoven; om dagen når vi synger sammen med jorden, træerne, bækken, toget, vejret, og om aftenen, når det er bålet vi samles om, og den særlige stemning der opstår der i mørket.
Jeg elsker at Susanne har lederskabet og holder rummet, men at det ikke bare er “hendes show”  – at alle er ligeværdige deltagere, alle bidrager på hver vores måde, og derfor blir hvert møde helt unikt, afhængig af hvem der er der netop den dag, og hvad vi bringer med i koret. – Kh Agnete”

Læs mere om Earth Choir her.


SOUL ART WORKSHOP

“Susannes dejlige Soul Art workshop har for mig været en sjov, legende og dyb måde at udtrykke en intention på. Min intention var ikke længere ’bare’ et tænkt ønske. Det kom langt dybere indefra i mig, i kontakt med min krop og ud gennem sanserne. Det betød også, at mit værk havde støttende og kærlige budskaber til mig, som mit hoved ikke havde kunnet regne ud. ❤
Susanne er en skøn og kærlig guide, som holder et smukt og trygt rum for hver enkelt deltager, så det bliver nemt at slippe hovedet og lade penslen male frit. – Lizette.”

Læs mere om Soul Art her.


1:1 HEALING SESSION

“Jeg har i dag været med til 1:1-session ved Susanne. Det var magisk, åbenbarende og healende. Jeg er dybt taknemmelig.

Jeg mærker efterfølgende at jeg står i balance i mig selv. Jeg kan mærke at andre ikke længere får slået mig ud af kurs. At jeg kan stå i mig med sunde grænser omkring mig. Jeg er dybt taknemmelig for dette arbejde, for det betyder at jeg igen er der, hvor jeg kan indtage arbejdsmarkedet efter 2 års sygemelding.

Susanne arbejder fra hjertet, når hun arbejder. Hun arbejder altid ud fra, hvad guiderne viser hende til alles højeste bedste. Det er så rent og fint.

Jeg havde en tid ved min psykolog 2 gange inden for en uge. Mellem de to gange havde jeg denne session med Susanne. Min psykolog var vildt overrasket over sådan en forandring jeg lige havde gennemgået. Så Susannes arbejde er vildt transformerende.” – Trine Andersen

Læs mere om 1:1 Healing Session her.


EARTH ART SHAMAN

“Det har været ganske vidunderligt og magisk at være en del af Earth Art Shaman programmet. Vidunderligt, udviklende, varmt, kærligt og trygt.

Susanne Schmidt er en kvinde der fra sin inderste dybe sjæl mener det hun siger og gør. Susanne taler fra hjertet og gennem sine spirituelle forbindelser, og gør det med stor indlevelse og overbevisning.

Ud over hun synger os ind i os selv, så evner hun noget helt unikt – at være aktiv lyttende, at være nærværende og tilstede i samtalen og i den kreative proces.

Jeg har oplevet at blive set og hørt.

Jeg har oplevet at få lov til at være mig selv, at være med alt det jeg er, sammen med andre.

Jeg har oplevet at være en enkelt tråd i den fælles vævning af et kvindeligt og kunstnerisk forløbstæppe.

Jeg er den jeg er.

Du er den du er.

Alt er som det skal være.

Gennem Earth Art Shaman programmet oplevede jeg at bliver guidet – sikkert og trygt. 

Hver uge er der kommet et kapitel til den fælles bog. Et kapitel der så fint og omsorgsfuldt har beskrevet ugens intention og opgaver. Altid med fokus på respekten for min (den enkeltes) proces.

Møderne online har forløbet trygt og medlevende. Jeg har følt det som om vi fysisk var samlet i samme lokale. 

Og tegneprocesserne og delinger af oplevelser, indre billeder og kanaliseringer har føltes naturligt, roligt og som at modtage gaver fra/til hinanden og spirit.

De fysiske møder i naturen var smukke, dybe, livsbekræftende, lattermilde og dansende.

Skøn samling i kredsen der så fint blev holdt i en fælles kærlighed til nuets kraft.

Men den største gave jeg har fået af Susanne Smith er ordet. Jeg er helt klar i oplevelsen – jeg har fået lov til at bruge mit spirituelle sprog af Susanne. 

Fra hjertet TAK. Tak for et fantastisk spirituel og kunstnerisk rejse.” – Charlotte Thuesen.

*

“Jeg har siden opstart af Earth Art Shaman deltaget i programmet, og er vild fan af Susannes måde at væve alting sammen på. Hun gør det med nænsomhed og kærlighed. Jeg føler mig set og mærket, jeg føler mig vidnet.
Programmet har givet mig vildt mange indsigter i hvem jeg er helt dybt inde. Ikke engang min psykolog har været så dybt inde i mig. Igennem meditation og kreative processer skabes der bl.a tegninger som har de vildeste indsigter og de største gaver med sig. Jeg har modtaget utroligt mange redskaber igennem processerne som jeg nu bruger i mine healinger af mig selv og andre. Og redskaberne er vildt transformerende.
For mig opleves det vildt magisk, transformerende og indsigtsfuld at følge programmet Earth Art Shaman.
Jeg er dybt taknemmelig for at jeg fandt frem til Susanne på facebook. Sikke en gave at møde Susanne fra Kraftkvinden.dk” – Trine Andersen.

Læs mere om Earth Art Shaman her.


CHAKRA REJSERNE

“Fod chakra rejsen, favnet af Hjertevandringen, har været en dyb og magisk proces for mig. At skabe bevidsthed på det væsentlige, har taget mig på en rejse hjem i mig selv – i mine fødder.

Jeg har opdaget mine rødder og er vækket i min kreative skriveproces. Det at blive spejlet har været GULD for mig. En gave og ikke noget jeg har kunnet tænke mig til – men med stor glæde har erfaret.

Jeg har følt mig tryg og præcist spejlet af Susanne. Jeg er meget taknemlig.

Kærligst Yonina.”

*

Læs mere om Fod Chakra Rejsen her.

*

“Værktøj og redskaber er nødvendigt for udvikling og forvandling i de personlige processer. Fodchakra rejse og Hjertevandring er en konkret og praktisk værktøjkasse til at åbne døren til den powerfulde feminine energiform som eksisterer inde i os.

Susanne Schmidt’s koncept er troværdigt, seriøst og effektfuld. Et godt redskab, til alle der ønsker at finde sig selv og sin egen power i en kaotisk verden.

Min allerhjerteligste farvestrålende anbefaling til Susanne og hendes unikke arbejde sendes hermed ud i verden.”

– Kirsten Vedel, Galleriet Åbenlys


DREAM OUT LOUD

“Jeg kan varmt anbefale at deltage i Susannes challenge Dream out loud.

Jeg deltog i efteråret 2018 og har lyst til at dele de videoer jeg optog dengang og mine erfaringer, så du kan spejle dig i om challengen er noget for dig.

Dengang lagde jeg videoerne ud på min youtubekanal (samt i den interne facebookgruppe) så derfor eksisterer playlisten stadig.

Som jeg beskriver det i nogle af videoerne kan det være sårbart at dele sine drømme – det er jo også når vi bevæger os ud af comfortzonen at vi kan skabe et anderledes liv end vi har nu.

Det var også befriende, glædeligt og sjovt at dele. Mens jeg snakkede til kameraet var det som om at drømmene blev mere levende, de tog form, jeg kom dybere ind i essenesen af dem.

Når du siger dine drømme højt sker der noget magisk! Du åbner op for at dit netværk og Universet kan hjælpe dig. Du bringer bevidsthed på dine drømme og tager dem alvorligt – det er starten til at de bliver til virkelighed.

I efteråret 2020 manifesterede jeg en af mine største drømme – Mit nye hus og store have – som bliver grobund for mange af de andre drømme. Her i vinters har jeg flere gange genset mine videoer, og det har været interessant at se at nu tager de fysisk form.

Det første haveområde jeg går i gang med i år er min kommende moonlight garden (et haverum med kun hvide og cremehvide blomster). Også en dream out loud drøm. Så jeg har gået alle mine frø igennem for hvide blomster, og notesbøger og pinterest fyldes med plantenavne. Nu glæder jeg mig til at fylde jorden med frø, løg og planter og se min moonlight garden tage form.

Hvide blomster har kaldt på mig i flere år (og især de sidste par dage) Jeg tror også det er fred, indre ro, lytten, kontakt til kilden, og være fuld tilstede omkranset af hvide blomster, der tiltaler mig. Som at tage et bad i hvidt lys. Der går et par år før det er vokset til, men allerede denne sommer håber jeg at opleve den hvide have tage form.

Du kan her se de videoer jeg optog dengang her.

Det har været en fornøjelse at gå ind og gense dem her 2 år efter. Flere af drømmene er gået i opfyldelse, fx er der en video med flere workshops, hvor jeg nævner at begynde at lave fysiske workshops og idéen jeg fik i videoen om at holde dem hjemme i stuen, tog form nogle måneder efter. “

– Marlena Munch http://www.denkaerligehave.dk/

*

“Det åbnede simpelthen op for en strøm af kreativitet, inspiration og skabertrang, som efterfølgende har sat mange drømme og kreative projekter igang…. det er fantastisk og jeg er stadig i totalt kreativt flow… jeg føler jeg fik tændt kontakten, åbnet døren… banet vejen til er liv, hvor det kreative igen fylder.” – Vivian Bruun Marcussen”

*

“Gennem udfordringen fik jeg kontakt med en side i mig, som ønskede at blive set. En side som jeg ikke fra starten var i bevidst kontakt med. For mig blev udfordringen en udviklingsproces over 17 dage, hvor jeg igennem at se på mig selv og at få respons på min synlighed, fik indsigt i noget dybt og betydningsfuldt inde i mig. Noget som ville op til overfladen og blive synligt.

For at sådan en helingsproces kan ske, kræver det et trygt rum med tillid til lederen og de andre deltagere. Og ligeledes at der er et rum til at turde lytte til det der ligger under overfladen, det sted hvor man er sårbar. Susanne formår at skabe et trygt og kærligt rum i hendes Facebook gruppe, så man føler sig set, mødt og favnet i det der bliver udtrykt gennem videoerne.” – Stinna Øhrberg.

*

“Der var en dejlig stemning af tryghed og kærlig opbakning, der gjorde det til en rigtig god oplevelse. Jeg synes jeg rykkede mig meget i løbet af de 17 dage…fik hul på nogen ting, der havde tynget mig. Og prøvet nye ting af..tænkt nye tanker..flyttet fokus – og ad den vej fik jeg øje på mig selv på en helt ny måde.” – Hanne Strange.

*

“Jeg fik øvet mig i, at byde mig ind i et nyt fællesskab. Jeg blev mere tydelig og det gjorde mine drømme også og så fik jeg ført flere af drømmene ud i virkeligheden.” – SA

*

“For mig var det en stor gave at blive inviteret til Susannes ‘Visibility challenge’ det nærede dybe processer i mig, ikke kun omkring det at blive set og vidnet som jeg er, men også i forhold til at sætte grænser og mærke egne behov – og lytte til disse. Det er så smukt når mennesker kommer sammen og støtter hinanden, uden at kende hinanden. Dyb taknemlighed fylder mit hjerte.” KS

*

Læs mere om Dream Out Loud her.


SJÆLENS STEMME

“Jeg kan varmt anbefale Susannes Schmidts mentorforløb Sjælens Stemme.

Jeg blev lidt tilfældigt opmærksom på hendes koncept og med det samme nysgerrig på en – for mig – ret så anderledes og uvant tilgang til arbejdet med kreativitet.Efter lidt overvejelser slog jeg til, og det har jeg ikke fortrudt.

Kreativiteten har altid betydet meget i mit liv, men med Susannes mentorforløb fik jeg for første gang placeret den i en større sammenhæng og kunne se, hvordan den altid har næret mig på alle planer i mit liv, personligt såvel som arbejdsmæssigt.

Susanne har en vildt seriøs tilgang til sit mentorarbejde – nærmest ’kreapeutisk’, som jeg kalder det. Med de 10 uger i Sjælens Stemme blev jeg guidet igennem en spændende analyse af min kreativitet – og fik rigtig mange gode konkrete råd og værktøjer med undervejs til, hvordan jeg kan nære den yderligere.

Jeg deltog i forløbet på et tidspunkt, hvor jeg havde brug for et nyt perspektiv – og det fik jeg.”

-Thomas D, selvstændig.

*

“Inden mentorforløbet følte jeg det som om der manglede noget. Efter mentorforløbet føler jeg mig mere complete. Det føles som om alt er godt nu.

Det bedste ved Sjælens Stemme var de mange redskaber man bliver præsenteret for, og så er det bare at vælge hvilket et der virker for dig.

Jeg vil anbefale Susanne som mentor fordi hun er helt nede på jorden og man kan til hver en tid spørge hende om hjælp.

Jeg vil anbefale Sjælens Stemme mentorforløbet fordi jeg har fået et bedre forhold til naturen og den natur der er i mine nære omgivelser.

Jeg kan meget varmt anbefale dette forløb.”

– JWS

*

“Jeg mærkede en side af mig selv blive vækket til live, som jeg har glemt igennem flere år.

Fra besvarelsen af de indledende spørgsmål, samtalen og til udøvelsen af ritualet.

Det var en meget sårbar, og meget inspirerende, øjenåbnende og fritsættende oplevelse.

Det satte mig i forbindelse med nogle dele af min personlighed som jeg ikke vidste eksisterede, og har siden hjulpet mig på flere måder: Min forbindelse til mit indre. I min måde at anskue naturen og mine omgivelser på med en mere positiv betragtende vinkel på. En forbindelse ned igennem kroppen fra hovede til fod – en tråd nærmest, ned igennem hovede, over- og underkrop; en grounding.

En forbindelse til min indre kreative kraft. En følelse af at rumme mere.  Tålmodighed, og værdsættelse i en dybere forstand end jeg før har kendt.

Synes det har været en kæmpe gave.

Det har rykket ved flere ting indeni mig og bl.a. fået mig til at respektere mine egne behov på en ny måde.” 

– CMH