CEREMONIER

Jeg tilbyder overgangsritualer, ceremonier og fejringer i naturen og online.

Jeg baserer mit virke som ceremoniel leder ud fra min erfaring med at holde rum for diverse kvindecirkler, retræter, shamanistiske cirkler, Earth Choir, Årstidsfejringer mm samt de shamanistiske kurser jeg har taget hos Annette Høst og Elisabeth Groot.

Men vigtigst af alt, baserer jeg min indsigt om ceremonier og ritualer, gennem min kontakt med Bedstemor Jord og Great Spirit. Det er gennem dyb kontakt med Spirit at jeg får indsigt om indersiden af ritualet og det er igennem kontakt med jorden at jeg får indsigt i formen.

Ved personlige ceremonier vil det selvfølgelig være en samskabelse med den pågældende person og hvad denne ønsker at opnå. Gennem vores indledende samtale bliver intentionen klar.

Læs mere om de forskellige ceremonier her:

FYSISKE:

ONLINE:

ANBEFALING:

“Vi havde en virkelig fin og rørende ceremoni med Susanne som ceremoniel leder, hun førte os igennem ceremonien på en meget rolig, autentisk og inspirerende måde. Den kommende brud, blev meget rørt over ceremonien og de ord, sang og oplevelser vi delte med hende på foranledning af Susanne. Det var en meget skøn oplevelse og en virkelig god måde at fejre en kvinde på. Det gik lige i den kommende brud og vores alle sammens hjerter❤️ Tak for en virkelig dejlig oplevelse Susanne.” – Laura