DET HELLIGE BRYLLUP

Helende sangceremoni til dig som ønsker at invitere Great Spirit helt ind i hjertet.

Kanaliseret af Susanne Schmidt.

Det hellige bryllup er en forening af himmel og jord i dig.

Du vil i denne ceremoni sidde i cirkel om det hellige vand og modtage Moder Jords og Great Spirits kærlighedsgave til dig.

En gave til hjertet.

Du vil få vejledning til hvordan du kan bruge denne gave og hvordan I kan gå sammen fremover.

Ceremonien vil vise dig det hellige bryllup mellem jord og himmel og de frugtbare gaver der kommer ud af denne forening.

Du vil blive inviteret til at rense dig for din gamle ham og træde frem i din rene frekvens, genopladet med guddommelige kraft, som den du er og altid har været, inderst inde. Din essens.

Format:

Ceremonien er kanaliseret live d. 04.05.2023 og optaget som lydfil. Denne lydfil kan du få tilsendt via mail. Du kan lytte til ceremonien så mange gange du har lyst. Men hold energien stærk, ved ikke at dele den med andre.

Pris/ Udveksling:

300kr

(* se andre muligheder)

Betales via Mobile Pay: 22167575

Bestilling:

Send en mail til Kraftkvinden@live.dk, hvor du beder om at få ceremonien “Det hellige Bryllup” tilsendt.

Forberedelse:

Når din betaling er registeret bliver ceremonien sendt til dig, sammen med en ekstra lydfil hvor du får inspiration til hvordan du bedst forbereder dig inden Ceremonien. Jeg anbefaler dig at lytte til denne fil i god tid før du ønsker at sætte dig ind i det ceremonielle rum.

*Donationsmulighed:

Hvis du har svært ved at udveksle energi i form af penge, har du mulighed for at tilbyde en donation i stedet. Jeg ville værdsætte hellige kærlighedsobjekter til mit fortsatte ceremonielle arbejde. Det kunne være sten, smykker, rasler, trommer, urtete, røgelse, fjervifte til røgelse, skåle i træ eller ler, syngeskåle, vindklokker, lys, bøger, bomuldsposer til opbevaring, flettede kurve etc.

Jeg ønsker dig en velsignet ceremoni ❤

Kærligst Susanne