EARTH ART

Earth art er det ord jeg bruger for kunstneriske udtryk som bringer budskab fra Moder Jord. Earth Art kan tage mange former og er ikke begrænset til at være kunst lavet af naturmaterialer. Earth Art kan være dans, performance, sange, digte, historier, maleri, tegning, collage, foto, skulptur, installation, land art og alt derimellem.

Det som adskiller Earth Art fra det traditionelle kunstbegreb er at dets fokus ligger på budskabet. Det er kommunikationen med Moder Jord der er det væsentligste, herefter er det op til den enkelte jord kunstner, hvilket medier der bruges til at formidle denne medicin. Kunstneren vælger det medie som føles naturligt for hende, det medier hvorigennem hendes energi kan flyde frit og ubesværet. Earth Art formidler forbindelsen mellem menneske og natur.

Her vil jeg dele nogle eksempler på hvordan jordens budskaber er kommet igennem mig.

Er du en af jordens kunstnere?

Så kan du deltage i Earth Art Shaman programmet. Læs mere her.


LOOK AT THE STONES

LOOK AT THE STONES er et rituelt værk hvor jeg, gennem kommunikation med naturen, finder svar på en spænding i mit solar plexus.

Se i videoen her hvordan værket udvikler sig og hør samtidig den sang som kom igennem efter at den fysiske del er værket var færdigt.

Look at the stones er et værk hvor jeg benytter mig af Soul Art, naturmaterialer, video, sang og guitar.


SOUL ART DAY 2019

Jeg er student af den canadiske kunstner Laura Hollick og hver sommer deltager jeg i hendes International Soul Art Day. På dagen sætter jeg mig en intention jeg ønsker at arbejde med og så går jeg til naturen for visdom. I 2019 var min intention: I am attracting my Temple Tribe.

Efter værket føles færdigt, mærker jeg ind på hvert enkelt område og åbner mig for den lyd der vil igennem. Dette giver mig en dybere indsigt i den medicin Moder Jord tilbyder mig. Lyt med i videoen her.