FØDSLEN AF EARTH CHOIR

Fredag d. 22.11.2019 blev Earth Choir født i en lille skov på Falster.

Vi var i alt 7 stærke kvinder som havde sagt ja til at gå med bedstemor ind i det ukendte, ind i energien af hvordan koret ville fødes.

Beatriz og Vivian ankom først og gjorde bålhytten klar. Der var en masse gammel energi der skulle ryddes op. De tændte bål og dækkede op, så der var klart til at de andre kvinder ankom kl 14:00. Beatriz havde masser af gaver med og lavede det fineste lille alter til koret.

Nu var vi alle samlet: Beatriz, Vivian, Susanne, Lauriah, Marlena, Betina og jeg. Efter en kop te og en lille snak med talesstaven åbnede jeg cirklen rundt om det lille alter, som var placeret på en træstub ved siden af bålet. Mens vi stod med hinanden i hænderne hørte vi rovfugleskrig fra himlen. 
Vi blev budt velkommen. 


Derefter gik vi ud i skoven.
I den første cirkel kaldte vi energien ind. Vi stod med hinanden i hænderne imens den brusede mellem os så vi nærmest lettede fra jorden. 
Jeg kaldte energien ned i fødderne, så vi kunne gå videre hen til fortidsmindehøjen.
Her bekendte vi vores ankomst for de brølende, brusende biler der susede afsted derude på vejen. En lille sang som en bro mellem den gamle verden og den nye.


Vi vendte herefter vores opmærksomhed indad i cirklen og ned i jorden. 
Fra cirklen gik vi ud, hver for sig, med vores egen lille lyd, og mødte træerne, bladene, svampene. Drog tilbage til højen og samlede os i cirklen. Stemmerne forenedes med energien af en lille nyfødt som blev lagt i midten. En lille lullaby blev sunget til barnet og gyldne blade lagt. 


Derefter gik vi til den åbne moder, holdt om hende og sang “Jeg synger mig ind” til hendes rødder. 
På vej tilbage til bålhytten fik den lille å sangen: The river is flowing.
I bålhytten tændte vi ild igen og tankede te, inden vi sluttede dagen med sangen Water Blessing.

Der blev summet og snakket bagefter og da de sidste gik hjem gennem den  mørke skov, hørtes uglen. 
Som et tak for i dag. 

En stor tak fra mit hjerte til jer stærke kvinder som kom og var med til at føde Earth Choir!

Også en stor tak til alle jer som var med i energien. Jeg føler så meget kærlighed strømme til dette kor. ❤

Susanne

PS: Vil du have invitationer til kommende samlinger, så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev NECTAR eller blive en del af Vildkvindens Værksted.