Healing Session

I en Healing Session sætter vi os ind i din sjæls landskab, med et fælles tredje imellem os. Vi forbinder os med jord og himmel og sender vores rødder dybt ned i jorden. Herfra guider jeg dig ind til det som gerne vil kigges på. I din sjæls verden kan du møde dine spiritguides, gå igennem blokeringer, modtage gaver og indsigter, åbne og lukke det som der er brug for. Jeg er med dig på hele rejsen og hjælper dig godt og trygt hjem igen.

Efter sessionen har du en række oplevelser, tegn og guides som du kan arbejde videre med på egen hånd eller booke flere sessions.

Læs Trines anbefaling nederst på siden!

PRISER

750 kr. inkl. moms pr. session (varer normalt 1-2 timer)

Foregår telefonisk. (ren lyd)

NB. En healings session kræver at du er vant til at arbejde med dine indre energier og kan rumme og accepterer alle følelser der må komme op.

Derfor kræver en session at vi først har haft en kortere indledende samtale over telefonen. (gratis og uforpligtende)

TILMEDING:

Via email til kraftkvinden@live.dk

Beskriv kort din situation og hvad der er for en ubalance/blokering/udfordring du gerne vil se på.

Tilføj dit telefonnummer og vi vil finde en dag for vores indledende snak.

ANBEFALING

“Jeg har i dag været med til 1:1 Healing Session ved Susanne. Det var magisk, åbenbarende og healende. Jeg er dybt taknemmelig.

Jeg mærker efterfølgende at jeg står i balance i mig selv. Jeg kan mærke at andre ikke længere får slået mig ud af kurs. At jeg kan stå i mig med sunde grænser omkring mig. Jeg er dybt taknemmelig for dette arbejde, for det betyder at jeg igen er der, hvor jeg kan indtage arbejdsmarkedet efter 2 års sygemelding.

Susanne arbejder fra hjertet, når hun arbejder. Hun arbejder altid ud fra, hvad guiderne viser hende til alles højeste bedste. Det er så rent og fint.

Jeg havde en tid ved min psykolog 2 gange inden for en uge. Mellem de to gange havde jeg denne session med Susanne. Min psykolog var vildt overrasket over sådan en forandring jeg lige havde gennemgået. Så Susannes arbejde er vildt transformerende.” – Trine Andersen