ANBEFALINGER

1:1 HEALING SESSION

“Jeg har i dag været med til 1:1-session ved Susanne. Det var magisk, åbenbarende og healende. Jeg er dybt taknemmelig.

Jeg mærker efterfølgende at jeg står i balance i mig selv. Jeg kan mærke at andre ikke længere får slået mig ud af kurs. At jeg kan stå i mig med sunde grænser omkring mig. Jeg er dybt taknemmelig for dette arbejde, for det betyder at jeg igen er der, hvor jeg kan indtage arbejdsmarkedet efter 2 års sygemelding.

Susanne arbejder fra hjertet, når hun arbejder. Hun arbejder altid ud fra, hvad guiderne viser hende til alles højeste bedste. Det er så rent og fint.

Jeg havde en tid ved min psykolog 2 gange inden for en uge. Mellem de to gange havde jeg denne session med Susanne. Min psykolog var vildt overrasket over sådan en forandring jeg lige havde gennemgået. Så Susannes arbejde er vildt transformerende.” – Trine Andersen

Læs mere om 1:1 Healing Session her.

*

EARTH ART SHAMAN

“Det har været ganske vidunderligt og magisk at være en del af Earth Art Shaman programmet. Vidunderligt, udviklende, varmt, kærligt og trygt.

Susanne Schmidt er en kvinde der fra sin inderste dybe sjæl mener det hun siger og gør. Susanne taler fra hjertet og gennem sine spirituelle forbindelser, og gør det med stor indlevelse og overbevisning.

Ud over hun synger os ind i os selv, så evner hun noget helt unikt – at være aktiv lyttende, at være nærværende og tilstede i samtalen og i den kreative proces.

Jeg har oplevet at blive set og hørt.

Jeg har oplevet at få lov til at være mig selv, at være med alt det jeg er, sammen med andre.

Jeg har oplevet at være en enkelt tråd i den fælles vævning af et kvindeligt og kunstnerisk forløbstæppe.

Jeg er den jeg er.

Du er den du er.

Alt er som det skal være.

Gennem Earth Art Shaman programmet oplevede jeg at bliver guidet – sikkert og trygt. 

Hver uge er der kommet et kapitel til den fælles bog. Et kapitel der så fint og omsorgsfuldt har beskrevet ugens intention og opgaver. Altid med fokus på respekten for min (den enkeltes) proces.

Møderne online har forløbet trygt og medlevende. Jeg har følt det som om vi fysisk var samlet i samme lokale. 

Og tegneprocesserne og delinger af oplevelser, indre billeder og kanaliseringer har føltes naturligt, roligt og som at modtage gaver fra/til hinanden og spirit.

De fysiske møder i naturen var smukke, dybe, livsbekræftende, lattermilde og dansende.

Skøn samling i kredsen der så fint blev holdt i en fælles kærlighed til nuets kraft.

Men den største gave jeg har fået af Susanne Smith er ordet. Jeg er helt klar i oplevelsen – jeg har fået lov til at bruge mit spirituelle sprog af Susanne. 

Fra hjertet TAK. Tak for et fantastisk spirituel og kunstnerisk rejse.” – Charlotte Thuesen.

*

Læs mere om Earth Art Shaman her.

*

“Jeg har siden opstart af Earth Art Shaman deltaget i programmet, og er vild fan af Susannes måde at væve alting sammen på. Hun gør det med nænsomhed og kærlighed. Jeg føler mig set og mærket, jeg føler mig vidnet.
Programmet har givet mig vildt mange indsigter i hvem jeg er helt dybt inde. Ikke engang min psykolog har været så dybt inde i mig. Igennem meditation og kreative processer skabes der bl.a tegninger som har de vildeste indsigter og de største gaver med sig. Jeg har modtaget utroligt mange redskaber igennem processerne som jeg nu bruger i mine healinger af mig selv og andre. Og redskaberne er vildt transformerende.
For mig opleves det vildt magisk, transformerende og indsigtsfuld at følge programmet Earth Art Shaman.
Jeg er dybt taknemmelig for at jeg fandt frem til Susanne på facebook. Sikke en gave at møde Susanne fra Kraftkvinden.dk” – Trine Andersen.

*

CHAKRA REJSERNE

“Fod chakra rejsen, favnet af Hjertevandringen, har været en dyb og magisk proces for mig. At skabe bevidsthed på det væsentlige, har taget mig på en rejse hjem i mig selv – i mine fødder.

Jeg har opdaget mine rødder og er vækket i min kreative skriveproces. Det at blive spejlet har været GULD for mig. En gave og ikke noget jeg har kunnet tænke mig til – men med stor glæde har erfaret.

Jeg har følt mig tryg og præcist spejlet af Susanne. Jeg er meget taknemlig.

Kærligst Yonina.”

*

Læs mere om Fod Chakra Rejsen her.

*

“Værktøj og redskaber er nødvendigt for udvikling og forvandling i de personlige processer. Fodchakra rejse og Hjertevandring er en konkret og praktisk værktøjkasse til at åbne døren til den powerfulde feminine energiform som eksisterer inde i os.

Susanne Schmidt’s koncept er troværdigt, seriøst og effektfuld. Et godt redskab, til alle der ønsker at finde sig selv og sin egen power i en kaotisk verden.

Min allerhjerteligste farvestrålende anbefaling til Susanne og hendes unikke arbejde sendes hermed ud i verden.”

– Kirsten Vedel, Galleriet Åbenlys

*

DREAM OUT LOUD

“Det åbnede simpelthen op for en strøm af kreativitet, inspiration og skabertrang, som efterfølgende har sat mange drømme og kreative projekter igang…. det er fantastisk og jeg er stadig i totalt kreativt flow… jeg føler jeg fik tændt kontakten, åbnet døren… banet vejen til er liv, hvor det kreative igen fylder.” – Vivian Bruun Marcussen”

*

“Gennem udfordringen fik jeg kontakt med en side i mig, som ønskede at blive set. En side som jeg ikke fra starten var i bevidst kontakt med. For mig blev udfordringen en udviklingsproces over 17 dage, hvor jeg igennem at se på mig selv og at få respons på min synlighed, fik indsigt i noget dybt og betydningsfuldt inde i mig. Noget som ville op til overfladen og blive synligt.

For at sådan en helingsproces kan ske, kræver det et trygt rum med tillid til lederen og de andre deltagere. Og ligeledes at der er et rum til at turde lytte til det der ligger under overfladen, det sted hvor man er sårbar. Susanne formår at skabe et trygt og kærligt rum i hendes Facebook gruppe, så man føler sig set, mødt og favnet i det der bliver udtrykt gennem videoerne.” – Stinna Øhrberg.

*

“Der var en dejlig stemning af tryghed og kærlig opbakning, der gjorde det til en rigtig god oplevelse. Jeg synes jeg rykkede mig meget i løbet af de 17 dage…fik hul på nogen ting, der havde tynget mig. Og prøvet nye ting af..tænkt nye tanker..flyttet fokus – og ad den vej fik jeg øje på mig selv på en helt ny måde.” – Hanne Strange.

*

“Jeg fik øvet mig i, at byde mig ind i et nyt fællesskab. Jeg blev mere tydelig og det gjorde mine drømme også og så fik jeg ført flere af drømmene ud i virkeligheden.” – SA

*

“For mig var det en stor gave at blive inviteret til Susannes ‘Visibility challenge’ det nærede dybe processer i mig, ikke kun omkring det at blive set og vidnet som jeg er, men også i forhold til at sætte grænser og mærke egne behov – og lytte til disse. Det er så smukt når mennesker kommer sammen og støtter hinanden, uden at kende hinanden. Dyb taknemlighed fylder mit hjerte.” KS

*

SJÆLENS STEMME

“Jeg kan varmt anbefale Susannes Schmidts mentorforløb Sjælens Stemme.

Jeg blev lidt tilfældigt opmærksom på hendes koncept og med det samme nysgerrig på en – for mig – ret så anderledes og uvant tilgang til arbejdet med kreativitet.Efter lidt overvejelser slog jeg til, og det har jeg ikke fortrudt.

Kreativiteten har altid betydet meget i mit liv, men med Susannes mentorforløb fik jeg for første gang placeret den i en større sammenhæng og kunne se, hvordan den altid har næret mig på alle planer i mit liv, personligt såvel som arbejdsmæssigt.

Susanne har en vildt seriøs tilgang til sit mentorarbejde – nærmest ’kreapeutisk’, som jeg kalder det. Med de 10 uger i Sjælens Stemme blev jeg guidet igennem en spændende analyse af min kreativitet – og fik rigtig mange gode konkrete råd og værktøjer med undervejs til, hvordan jeg kan nære den yderligere.

Jeg deltog i forløbet på et tidspunkt, hvor jeg havde brug for et nyt perspektiv – og det fik jeg.”

-Thomas D, selvstændig.

*

“Inden mentorforløbet følte jeg det som om der manglede noget. Efter mentorforløbet føler jeg mig mere complete. Det føles som om alt er godt nu.

Det bedste ved Sjælens Stemme var de mange redskaber man bliver præsenteret for, og så er det bare at vælge hvilket et der virker for dig.

Jeg vil anbefale Susanne som mentor fordi hun er helt nede på jorden og man kan til hver en tid spørge hende om hjælp.

Jeg vil anbefale Sjælens Stemme mentorforløbet fordi jeg har fået et bedre forhold til naturen og den natur der er i mine nære omgivelser.

Jeg kan meget varmt anbefale dette forløb.”

– JWS

*

“Jeg mærkede en side af mig selv blive vækket til live, som jeg har glemt igennem flere år.

Fra besvarelsen af de indledende spørgsmål, samtalen og til udøvelsen af ritualet.

Det var en meget sårbar, og meget inspirerende, øjenåbnende og fritsættende oplevelse.

Det satte mig i forbindelse med nogle dele af min personlighed som jeg ikke vidste eksisterede, og har siden hjulpet mig på flere måder: Min forbindelse til mit indre. I min måde at anskue naturen og mine omgivelser på med en mere positiv betragtende vinkel på. En forbindelse ned igennem kroppen fra hovede til fod – en tråd nærmest, ned igennem hovede, over- og underkrop; en grounding.

En forbindelse til min indre kreative kraft. En følelse af at rumme mere.  Tålmodighed, og værdsættelse i en dybere forstand end jeg før har kendt.

Synes det har været en kæmpe gave.

Det har rykket ved flere ting indeni mig og bl.a. fået mig til at respektere mine egne behov på en ny måde.” 

– CMH