KRONE CHAKRA REJSE

ÅBEN DIG FOR DET GUDDOMMELIGE

Krone Chakra er energicentret som er placeret på toppen af dit hovede. Det er her igennem du forbinder dig med det guddommelige og her igennem du mærker at du er et guddommeligt væsen.

KRONE CHAKRA I BALANCE

Når dit Krone Chakra trives vil du have et stærkt forhold til det guddommelige. Du vil have nemt ved at integrere spirituelle ideer og sansninger som de flyder igennem din kanal og nærer dig. Du føler dig kronet af det guddommelige og velsignet med den overflod og rigdom som følger med en dyb spirituel forbindelse. Du stå ved din spirituelle natur og er ydmyg overfor dine ubegrænsede muligheder og potentialer. Du vil opleve en særlig frihedsfølelse, åbenhed og passioneret ansvarlighed for at være den bedste udgave af dig.

KRONE CHAKRA I UBALANCE

Når dit Krone Chakra er lukket, såret eller blokeret føler du dig adskilt fra det guddommelige. Du finder dig selv fanget i en slavementalitet. Du kan føle dig som en slave af dit job, dine forhold eller penge. Du kan føle et savn efter frihed og at alting låser sig sammen inden i dig. Du kan føle dig fanget af din nuværende situation og tvivler på hvordan du nogen sinde skal komme ud af den. Du kan føle en tomhed i din sjæl, som mangler næring fra den guddommelige kontakt. Dette kan lede til depression og håbløshed.


REJSENS STRUKTUR

Chakra rejsen giver dig en struktur som du kan læne dig ind i, mens du blidt åbner for dit Krone Chakras visdom.

Strukturen er bygget op om den cykliske månefase og er delt ind i 4 moduler:

 • ÅBNING & INSPIRATION
 • SKABELSE
 • FEJRING & HØST
 • STILHED & HVILE

De fire moduler har til formål at holde dig igennem en fuld cyklus og vil hjælpe dig med at tillade alle de forskellige energier. Vi kan ikke altid være i skabelses energien, der er også en høst og hvile fase. Når vi lærer dette bliver vores cyklus bæredygtig.

VÆRKTØJER

I løbet af de fire moduler vil du blive introduceret til et udvalg af værktøjer. Alle med det formål at åbne for og styrke din forbindelse til dit Krone Chakra. Her vil jeg nævne de vigtigste:

 • Guidet visualiseringer ind i dit Krone Chakras verden.
 • The wheel of four stages. Cyklisk arbejdsark.
 • Tilladelse
 • Chakra date
 • Soul Art
 • Fuldmånefejring

FÅ EN REJSEFÆLLE

Du har mulighed for at kombinere Chakra rejsen med en Hjertevandring. Dette er en unik mulighed for at dele din rejse med mig mens du går den. Jeg har rejst med de 8 chakras siden 2012 og ved at det er en vild transformationsrejse, som det kan være nærende at blive vidnet i.

Du kan dele din rejse med mig dagligt, gennem tekst, lyd, foto eller video. Derudover får du 2 online samtale a 60 minutters varighed, hvor vi kan dykke dybere ned i dine oplevelser.

Læs om Hjertevandrings indhold og værdi her

VÆRDIEN AF KRONE CHAKRA REJSEN

Du får:

 • 4 ugers inspiration og viden om Krone Chakra
 • 4 guided visualiseringer ind til dit eget Krone Chakra.
 • En struktur at bygge dit fundament omkring.
 • Guide til Soul Art processen.
 • Reflektions- og integrations øvelser.

PRIS: 1.100 kr.

Beløbet kan betales i 2 rater a 550kr

INDVIELSESRITUAL

Vælger du at tage alle 8 chakra rejser får du mulighed for at tilkøbe et personligt indvielsesritual, specielt designet til dig. Ritualet har til formål at anerkende de dybe rejser du har været på og kropsliggøre de 8 gudinder i dig.

Ritualet afholdes i den natur du holder af og du kan inviterer venner og familie hvis du ønsker de skal vidne dig og dit fulde potentiale.

TILMELDING & BETALING

Du tilmelder dig ved at sende en email til kraftkvinden@live.dk

Her skriver du:

* Hvilken rejse du ønsker

* Hvilken dato du ønsker at begynde

* Dit fulde navn

* Din adresse

* Dit telefonnummer.

Derefter vil du modtage en bekræftelse, samt en faktura på rejsens pris.

START DATO

Du kan vælge at rejse med månens cyklus eller din egen blodcyklus. Din rejse kan derfor begynde ved en kommende nymåne eller din menstruations 1.dag.

GRATIS AFKLARENDE SAMTALE

Jeg tilbyder alle kommende kursister at få en gratis samtale med det formål at afklare om rejsen er noget for dig. Samtalen foregår via telefon og varer 15-30 min. Book din samtale ved at sende mig en mail kraftkvinden@live.dk

SPØRGSMÅL

Du er altid velkommen til at kontakte mig for spørgsmål om de forskellige tilbud fra Kraftkvinden.dk Du kan sende mig en mail, eller skrive via Facebook, Instagram eller Messenger.

Jeg glæder mig til at dele denne magiske verden med dig

Kærlig hilsen Susanne

PS: Ønsker du en oversigt over alle 8 chakras? Så har jeg lavet en gratis introduktion til dig. Få den sammen med mit nyhedsbrev her.