NYHEDSBREV

NECTAR er Kraftkvindens nyhedsbrev, som udkommer 1-4 gange om måneden og rummer inspiration og næring til vildkvinder.
Du vil gennem nyhedsbrevet modtage invitationer til særlige events, programmer, kurser og workshops fra Kraftkvinden.dk

Nyhedsbrevet er gratis og kan til hver en tid afmeldes.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

GRATIS VÆRKTØJER & VILDKVINDESNAK
Som tak for din tilmelding har jeg vedhæftet tre af de værktøjer som jeg selv holder meget af at bruge. Værktøjer som hjælper mig i kontakt med min sjæl og bringer min kraft hjem.

DIT HJERTES GUDINDE

En guidet rejse ind i dit hjertes landskab. Her vil du møde dit hjerte chakras gudinde, som bor inde i dig og som vil have vigtige beskeder til din vej hjem.

FIND DIN INTENTION

En lille arbejdsbog som hjælper dig med at finde ind til hvad der er vigtigst for dig lige nu og hvordan du koger det ind til en god og stærk intention. At have en stærk intention er som at sætte sit indre kompas og du kan nemmere træffe valg der fører dig hen til det liv du ønsker at leve. Men en stærk intention kan du gå til dine Spiritguides og bede om hjælp. 
I denne arbejdsbog fortæller jeg om 4 måder du kan arbejde kreativt og naturspirituelt med din intention.

CHAKRA

Et introduktionshæfte til dig som ønsker at lære de 8 mest kendte chakras at kende. Jeg giver til hvert chakra ideer til hvilke aktiviteter som kan styrke det nævnte chakra og hjælpe det tilbage i balance.

VILDKVINDENS VÆRKSTED
Et online fællesskab for alle jer vilde kvinder som modtager mit nyhedsbrev. Vores grupper hedder Vildkvindens Værktøj og du finder den på Facebook. 
I gruppen her vil jeg hver måned interviewe en spændende vildkvinde som fortælle om hvordan hun arbejder med sin egen udvikling, holder kontakten til sin sjæl og hvordan hun forbinder sig med livskraften. 

Du kan blandt andet høre interviews med Maria fra Hyldemors Have, Hanna fra Storydancing og BirgitteHelena fra Kraftsang. Vi snakker om ritualer, ceremonier, gudindedans, stemmens kraft og meget mere.