PODCAST

I Drømmenes Tempel fortæller jeg om hvordan jeg arbejder med selvudvikling, heling og transformation gennem Soul Art, Chakra Rejser og andre kreative og natur-spirituelle processer.

Her ligger også et par dejlige interviews med andre skønne vilde sjæle.

Brug dem som godnathistorie, som inspiration mens du vasker op, eller nyd dem sammen med kop god kaffe eller te.

Og kan du lide hvad du hører, så del dem endelig med dine vilde venner.

Rigtig god fornøjelse!


#19 NATURENS KRAFT

Interview med Maria fra Hyldemors Have.

“Maria Lisette Jacobsen (f. 1980) er uddannet arkæolog og kvinden bag Hyldemors Have. Hun går ofte under navnet ”Hyldemor”, men kalder sig hverken shaman eller heks. Ifølge hende selv er hun, hvad de fleste nok ville kalde en moderne ”klog kone”.

I sit smukke telt i haven på Stevns, bruger hun de gamle, hellige folks universelle metoder og magiske håndværk, når hun underviser i shamanistisk praksis, naturarbejde og plantelære, både til magisk og medicinsk brug.

Her arbejder hun for at hjælpe mennesker tilbage til naturens kraft og et enklere liv tættere forbundet med den jord, som vi alle sammen lever på hver eneste dag. ” Beskrivelse fra Hyldemorshave.dk


#18 GRO DINE RØDDER STÆRKE

En fortælling om hvad Valnøddetræet viste mig og hvordan vi kan gro vores rødder stærke.
Når vores fundament styrkes, står vi stærkere når stormen kommer.

Læs mere om Rod Chakra Rejsen her.


#17 ROD CHAKRAS VISDOM

Hvad er Rod Chakra og hvordan kan vi lære hende at kende?
Lyt med i podcasten og få ideer til hvordan du kan skabe dit sunde og sande fundament.

Læs mere om Rod Chakra Rejsen her.


#16 KUNSTEN AT LYTTE

Kunsten at lytte handler om at skabe en egenkærlig praksis hvor vi lytter ind til det som er. Vi lytter til kroppen, sjælen, følelserne, naturen, årstiden, dagen og det guddommelige.
Jeg gennemgår mit morgenritual og fortæller også om de udfordringer jeg møder når jeg IKKE lytter til mig selv. Til sidst en invitation til et fælles morgenritual i Vildkvindens Værksted, vores online fællesskab på Facebook.


#15 STEMMENS KRAFT

Interview med BirgitteHelena Winther fra Kraftsang.dk

Få en simpel sounding øvelse til at komme i kontakt med din urstemme.

og hør hvordan lyd kan rense dit system og forløse følelser.

  • Hvordan føles det at blive initieret gennem sang?
  • Hvordan ved man om det er ens intuition der taler indeni og hvor sidder den?
  • Hvorfor er grounding så vigtig og hvordan bliver man egentlig groundet?
  • Hvordan er shamanisme en del af fundamentet for kraftsang og hvad er kraft egentlig?
  • Hvordan kan naturen hjælpe os hjem til vores kraft?

(Optaget december 2018)


#14 EGOETS DØD

I dette afsnit fortæller jeg om hvor vigtigt det kan være at lade ego og etiketter falde. Jeg havde i en periode samlet sort set al mit fokus på et projekt, som ikke blev til noget. Så stod jeg der, tomhændet, følte jeg. Fuld af sorg og frygt. Hvad skulle jeg gøre? Jeg tvivlede på mine evner, havde mistet min kraft….
Jeg gik mig tilbage til min kerne. Fødderne på jorden. Forbindelse. Kunsten bare at være. UDEN LABEL.


#13 OM AT LÆSE VILDRUNER

I dette afsnit af Drømmenes Tempel fortæller jeg hvordan vi kan finde vejledning og få indsigt i et spørgsmål eller intention, ved at læse vildruner.
Det er en gammel nordisk shamanistisk praksis som har været ophav til andre spådomssystemer som f.eks tarotkort.
Jeg giver også et helt konkret eksempel på en vildrunetur som har vejledt mig de sidste 3 år. Håber det vil inspirere dig til selv at gå til naturen for hjælp.
Jeg hørte om vildruner første gang da jeg læste bogen “Jorden Synger” af Annette Høst fra Scandinavian Center for Shamanic Studies. Siden dengang har jeg taget flere af Annettes kurser i nordisk shamanisme.


#12 STÅ I DIT SJÆLSLYS

Dette afsnit handler om at stå i sit sjæls lys og om hvordan vi kan møde og transformere de skyggesider i os som kan forhindre os i at stå i vores sjæls lys.
Jeg deler en historier fra mit eget helingsarbejde og hvad jeg gør for at skabe trygge rammer for mig selv, så jeg får mod til at kigge på det som er svært.


#11 NUETS MAGI

Denne gang om Nuets magi og den gyldne flod som løber lige forbi os. Det er ikke altid vi kan se den, men når vi får øje på den, så åbner livet sig med alle dets gaver.
Den gyldne flod opstår når vi tager de gyldne briller på og mærke efter følelsen af ja! Vi har altid et valg.


#10 REJSENS MAGI

INTERVIEW MED LALITAH SUNRA

Dette afsnit handler om at rejse. Både på det fysiske plan og det sjælsmæssigt.
Jeg har den ære at interviewe Lalitah SunRa som er healer og bosiddende i Tyrkiet. Lalitah fortæller hvordan hun fulgte det kald og visioner hun fik i bl.a meditationer, som bragte hende fra Danmark til Indien hvor hun møder sit livs kærlighed.

Til sidst i podcasten inviterer jeg til HJERTEVANDRING, hvor du kan øve dig i at lytte til din sjæls vejledning.


#9 DET INDRE BARNS MAGI

I dette afsnit fortæller jeg hvordan mine indre børn hjalp mig til at værdsætte mig selv og mine gaver. Jeg fortæller hvordan jeg jeg opdager at jeg faktisk har kritiseret mine indre børn og haft mistillid til dem og hvordan jeg får tilliden tilbage. I podcasten henviser jeg til den kreative-spirituelle process kaldet Soul Art, som jeg er certificeret guide i.

Soul Art er skabt af den canadiske kunstner Laura Hollick.


#8 JORDFORBINDELSENS VIGTIGHED

Dette afsnit om jordforbindelse og hvor vigtigt det er for kreativiteten.


#7 DET KREATIVE RITUALS MAGI

I dette afsnit fortæller jeg om det kreative rituals magi og giver eksempler på Soul Art teknikken og hvordan den kan hjælpe os til at manifestere vores sjæls drømme.

Du kan se fotos af min Soul Art her.


#6 SYNLIGHEDENS MAGI

Hvad er det der sker når vi begynder at vise omverdenen hvem vi er inderst inde? Og hvordan kan synlighed hjælpe os med at tiltrække det vi drømmer om?
Jeg vil bl.a fortælle hvordan jeg fik modet til at starte min kreative-og naturspirituelle virksomhed Kraftkvinden.dk, fordi jeg havde praktiseret synlighed over en længere periode.

En af de skygger jeg har danset med i livet, har været en overbevisning om at jeg ikke var NOK. Men den synligheds-praksis jeg vil fortælle om i dag, hjalp mig til at se at jeg VAR nok og at jeg havde MASSER at byde på.


#5 CHAKRA VEJLEDNING

Hvad er Chakras og hvordan kan de vejlede os til et liv med mere balance, harmoni, glæde, overskud, passion, styrke, jordforbindelse, kreativitet og mening?

Er du klar til at begynde din egen Chakra Rejse? Så kan du læse mere om de 8 chakras her.


#4 TEGNINGENS MAGI

Dette afsnit fortæller om tegningen som en måde at forløse det der sidder fast indeni, se på det der er og accepterer alt det vi rummer.


#3 DRØMMENES MAGI

Ønsker du at være en del af et kærligt fællesskab hvor du kan dele dine dybeste drømme og se dem gro, så find vores gruppe på Facebook: Vildkvindens Værksted.


#2 FÆLLESSKABETS MAGI

Dette afsnit handler om det smukke og det udfordrende ved at være i et fællesskab, samt om alt det vi kan lære om os selv, ved at indgå i disse.

Savner du at være i netvæk med andre vildkvinder? Så er du velkommen til at være en del af vores online fællesskab Vildkvindens Værksted.


1# VILDKVINDENS MAGI

Vildkvinden er vores feminine instinktive natur som rummer stor transformerende kraft og styrke. Dette afsnit er en hyldest til vildkvinden.

Savner du at være i netvæk med andre vildkvinder? Så er du velkommen til at være en del af vores online fællesskab Vildkvindens Værksted.


#0 BAGOM PODCASTEN

Drømmenes Tempel handler om at vende hjem til sig selv og huske hvem man i virkeligheden er.