HJERTEVANDRING

Lad sjælen vandre og hjertet vise vej

Jeg tilbyder nu en 30 dages hjertevandring til dig som ønsker at styrke din evne til at lytte til din sjæl, følge dens anvisninger.
Det er en personlig rejse indenfra og ud, hvor du sætter dig en intention og bruge de 30 dage på at mærke ind i den, udtrykke den og handle på den. Det er altså ikke en fysisk vandring vi går på sammen, men en sjælevandring du går selv og deler undervejs.

44742698_173821306885625_8905004377698205696_n

EKSEMPEL:
1) Det kan være du mærker at din sjæl ønsker at udtrykke sig kreativt på en bestemt måde og gerne vil øve dig i at dele dette udtryk med en du har tillid til, i et kærligt, trygt rum. Det kan være sang, maleri, tegning, tekst, dans etc.

2) Det kan være at du  gerne vil øve dig i at udtrykke dig selv og dine tanker på video i 30 dage, så du kan blive endnu mere klar på hvad din sjæl har at fortælle dig.

3) Det kan være at du gerne vil øve dig i at formidle essensen af din virksomhed og kan bruge de 30 dage på at fortælle mig om det i lyd, video eller skrift.

4) Det kan være at du ønsker at styrke din forbindelse til universet og sætter tid af hver dag i de 30 dage til at forbinde dig og dele de beskeder der er kommet, med mig som vidne.

5) Det kan være at du har købt en af chakra rejserne og gerne vil dele din rejse med mig.

JEG ER DIT VIDNE – JEG SER DIG

Du kan sende mig foto, skrift samt video op til 10 min varighed hver dag i de 30 dage og vil få min intuitive feedback. Jeg vil være den som følger dig kærligt på vejen og spejler det jeg ser i dine delinger. Vi finder sammen ud af om de skal være via email, messenger, sms eller lignende.

PERSONLIGE SAMTALER

Udover den personlige deling og feedback, får du også 2 samtaler af 60 min varighed. Den første bruger vi før din rejse, som skal hjælpe dig til at mærke ind i hvad dit fokus og dine mål kunne være. At sætte den helt rigtige intention, kan være en udfordring. Jeg hjælper dig med at mærke en så du får den helt rigtige start. Den anden samtale kan bruges undervejs eller som afslutning på din rejse. Samtalen foregår via telefon eller computer.

Hjertevandringen er en individuel rejse, som en pilgrimsfærd, hvor du lader dig vejlede af det dit hjerte fortæller dig.
Der vil ikke være decideret coaching, da jeg arbejder udfra at du rummer alle svar indeni. Jeg hjælper blot med at belyse din rejse, så du bedre selv kan se vejen du går på. Jeg støtter dig med kærlig opbakning og nærvær undervejs.

Rejsens værdi: 2200 kr.

Tilmelding via email: kraftkvinden@live.dk
Betaling på mobile pay 22167575 eller via netbank.

41961999_293001311303293_6041561866277224448_n

PS: Der er ikke bundet en gruppe op på denne rejse, da det her handler om at holde energien på dit eget fokus og ikke at skulle bruge energi og tid på også at deltage i de andres rejser.

Du er dog altid velkommen til at dele i Vildkvindens Værksted eller Wild Women Ritual Group eller du kan overveje at invitere en vild søster med på rejsen, så du har flere der kan vidne din færd.

Jeg glæder mig til at vidne dig og skinne lys på din rejse.

Kh Susanne

PS: Er du i tvivl om, om rejsen er for dig, så skriv gerne til mig: kraftkvinden@live.dk eller ring: 22167575