MAYANDALA VÆGMALERI

MAYANDALA er en rituel rejse hvor I lytter ind til det I ønsker af jeres fællesskab.

MAYANDALA er inspireret af mandalaen, men er ikke nødvendigvis symetriske i deres komposition. Det er et cirkulært vægmaleri der med stor kraft i farver og symboler vibrere den energi du ønsker i dit liv.

MAYANDALA påvirker ikke kun energien i den enkelte men også i de fælles aktiviteter der vil foregå i rummet.

MAYANDALA er et stærkt symbol som I kan hente styrke og kraft fra, som I kan meditere på, finde ro ved og lære af.

Gennem forskellige kreative processer som jeg guider jer ind i, finder I frem til 1-8 ord som rummer de energier I ønsker der skal flyde i rummet. Disse ord virker som ledestjerner i vores videre arbejde sammen.

Jeg bringer ordene med mig hjem og åbner den skabende process med hjælp fra naturen, musikken og stemmen i et åbningsritual.

 

HVILKE ENERGIER ØNSKER JERES FÆLLESSKAB AT TILTRÆKKE?

Forbindelse til jorden og elementerne?
Kreativ, leg, sensual energi?
Selværd, power, transformation?
Kærlighed, blidhed, glæde?
Intuition og magi?
Forbindelse til det guddommelige?
Fællesskabet og samarbejde?

 

SHAMANEN & HULEMALERIET

En MAYANDALA males direkte på væggen i det rum hvor fælleskabet mødes. Den smelter på den måde sammen med væggen. Den bliver klippefast og solid.

Med rødder tilbage til hulemaleriet, trækker vi på visdommen fra de mange shamaner der rejste mellem verdner for at få klarhed, indsigt og retning, som de kunne fortælle fællesskabet når de vendte tilbage. De malede deres visioner på hulernes vægge som manifesteringer af den visdom og indsigt de havde fået. De ærede deres dyrefæller og åndehjælpere.

Ligesom shamanen arbejder jeg i tæt kontakt med naturen og mine egne åndevenner. Jeg indkalder gennem ritualer og lader intuitionen bevægelse mig. I en intens og dyb process skaber jeg fundamentet for jeres MAYANDALA. I takt med at hun viser sig, kommer symboler, tegn, farver, mønstre.

Et udvalg af skitser bliver sendt til jer, så I kan mærke efter hvilken en der resonere bedst. Den udvalgte skitse er nu fødselshjælper for den færdige MAYANDALA.

Over flere sammenhængende dage arbejder jeg i det rum hvor MAYANDALA skal males. Skabelsesprocessen begynder med et fælles åbningsritual. Derefter går jeg ind i en dialog med MAYANDALA og lader hende guide mig til det færdige resultat.

Sidste dag slutter med en fejring. Hele fællesskabet kaldes sammen og fejrer tilblivelsen af MAYANDALA med blomster, musik, sang, dufte, mad og dans.

HVEM ER I?

De fællesskaber der siger ja til et transformerende vægmaleri er fællesskaber der allerede arbejder med et holistisk verdenssyn og som værdsætter spirituel udvikling, i den enkelte ligesom i fællesskabet.

Det er fællesskaber der ønsker at stå stærkere i deres kraft. Som ønsker at træde endnu mere ind i deres lys, være dem de er, fra inderst til yderst. De er klar til at vise omverdenen hvem de er og hvad de står for. De tror på det bedste i mennesket og går efter et liv i lys men er ikke bange for at se på deres egne skyggesider. De søger balancen mellem jord og himmel, indre og ydre, lys og skygge. De ønsker at gøre noget særligt for fællesskabet. De er klar til at fejre livet.
MAYANDALA i privat hjem
PRIS

Kontakt mig hvis MAYANDALA taler til jeres fællesskab og I føler jer klar til at indgå i den rituelle proces.

kraftkvinden@live.dk

tlf: 22 16 75 75

Kærligst Susanne