SOUL ART WORKSHOP

Slip din sjæl fri og lad den hjælpe dig med at skabe det liv du drømmer om.

Vær med til 2 dages Soul Art Workshop hvor du vil blive guidet gennem en magisk, sjov, kreativ og spirituel process. Du får kontakt til din sjæl og din krops visdom og lader livskraften bruse igennem dig i et kreativt flow.

VI MALER MED BÅDE KROP OG SJÆL

I disse Soul Art Workshops arbejder vi med maleri i store formater! Så store at hele din krop kan være på billedet.

Vores sjæls visdom sidder nemlig også i kroppen. Derfor begynder hver workshop med en let opvarmning, musik og dans, så vi kan frigøre energierne, komme ned i kroppen og vække alle sanserne. YAY!

Derefter hjælpes vi af med at aftegne vores krops konturer på de store stykker pap, som vi skal male på.

HVAD ØNSKER DU AT FRIGØRE?

Når du har tilmeldt dig Soul Art Workshoppen vil du modtage en række spørgsmål som vil hjælpe dig med at finde ind til en kraftfuld og meningsfuld intention, som du vil arbejde ud fra.

Det kan f.eks. være at du ønsker at frigøre din kreativitet og være mere udømmende overfor dit kreative udtryk. Det kan være at du ønsker at stå stærkere i din spiritualitet, eller frigøre din sensuelle power? Det kan være at du ønsker at få vejledning til hvad der er dit næste skridt på din personlige rejse, eller hjælp til at finde kærligheden.

Hvad end der er vigtigt for dig, kan du arbejde med gennem Soul Art.

Soul Art hjælper dig med at høre din sjæls dybeste svar!

Her kan du se deltaljer fra et af mine færdige Soul Art værk. Læs om hele processen her.

DATOER OG TIDSPUNKT

Hver Soul Art Worshop forløber over 2 mødegange. Der er 4 pladser på hver af de følgende hold:

WEEKEND HOLD: Lørdag d. 20. marts + søndag d. 21. marts kl. 10:00 – 13:00

STED

Soul Art Workshoppen foregår i Atelieret, Tingbanken 2, 4800 Nykøbing F.

Det er et hyggeligt og råt atelier hvor der er plads til store armbevægelser og hvor vi ikke skal være bange for at spilde 😉

Atelieret ligger i den lille landsby Tingsted, som ligger lidt uden for Nykøbing F. Tæt på den smukke Tingsted Kirke.

Tingsted ligger ikke langt fra den skønne Hannenov Skov, hvor du kunne tage hen efter workshoppen og måske nyde en medbragt mad.

Eller du kunne køre videre ud til den skønne Falsters Østkyst. Den er altid et besøg værd.

PRIS

1 Soul Art Workshop, over 2 dage, koster samlet 650 kr. (inkl. moms)

I prisen er inkluderet et stort stykke kraftig pap, stort nok til at kunne rumme omridset af hele din krop. Dette vil fungere som dit “lærred”.

Medbring selv maling og pensler. Samt drikkelse.

Har du ikke selv akrylmaling eller pensler kan du tilkøbe adgang til fri maling og lån af pensler for 100kr.

TILMELDING

Grundet Corona er der kun 4 pladser per hold. Det giver os god plads til at arbejde på. Tilmeld dig derfor hurtigst muligt, da holdet hurtigt kan fyldes op.

Tilmelding via email. kraftkvinden@live.dk

SENEST SØNDAGEN FØR KL.12:00!

Skriv dit fulde navn, adresse, tlf nummer, hvilket hold du ønsker en plads på og om du ønsker at tilkøbe adgang til maling og pensler.

Når jeg har modtaget din tilmelding får du tilsendt faktura på det endelige beløb. Når jeg har modtaget din indbetaling er du sikret din plads.

Aflyses workshoppen får du det fulde beløb retur.

Må du selv aflyse pga sygdom refunderes pengene ikke, men du tilbydes en plads på et fremtidigt hold.

HVAD ER SOUL ART?

Soul Art er en måde hvorpå vi kan bruge vores kreativitet til at kommunikere med sjælen. Vi kan stille vores sjæl et spørgsmål og se den svare igennem farver, former og symboler.

Soul Art er en visuel og SJOV måde at lave indre arbejde på. Vi kan bruge lige det kreative medie som vi bedst kan lide. Værkerne i denne beskrivelse er lavet med akryl på kraftigt papir, rituelle objekter, og sang.

Transformationen i Soul Art processen sker når vi formår at slippe den kontrollerende hjerne og den indre kritiker og bare følge med maleflowet og vores intuitions vejledning. Når vi GIVER OS HEN til farverne, formerne og symbolerne som vokser ud af billedet.

Det unikke ved Soul Art er at vi bruge vores egen krops omrids, som ramme, hvilket også kaldes bodymapping. Det vil sige at vi ikke bare maler på tomt papir, vi aftegner først hele vores krop eller dele af den. Det er den ramme vi så maler indeni, rundt omkring og ovenpå. Det er meget kraftfuldt at se sin egen krop blive fyldt med farver, energi og symboler, se den transformere sig og bringe os budskaber.

Til sidst sidder vi ved vores værk, vores sjælekrop, som nu stråler os i møde. Vi nedskriver de beskeder vi får fra den, og binder tråd mellem den intention eller drøm vi havde med maleriet inden vi begyndte og så det vi føler og forstår ved det færdige maleri.

Som afslutning formulerer vi en sjælshandling. Det er en lille aftale med sjælen om en handling vi kan gøre for at integrere den nye visdom vi har fået.

CERTIFICERET GUIDE

Jeg er certificeret Soul Art Guide og elev af Laura Hollick. Jeg har afsluttet Level 1 Bodymapping og studere videre på Level 2 Energymapping. Det er en fantastisk uddannelse som konstant giver mig en dybere og dybere kontakt med min sjæl.

Jeg har afholdt Soul Art Workshops for enkeltpersoner og for grupper helt op til 16 personer. Jeg har bl.a. undervist i Soul Art gennem Culthus og på Brandbjerg Højskole.

Jeg glælder mig til at afholde nye skønne Soul Art Workshops. Denne gang i Atelieret i Tingsted for et lille hold.

Det bliver intimt, sjov, og super kreativt!

SLIP SJÆLEN FRI OG FLYD MED

Tilmeld dig i dag! kraftkvinden@live.dk

Kh Susanne