ROD CHAKRA REJSE

SKAB DIT SANDE FUNDAMENT

Rodchakra er et energicenter som er placeret i bunden af din torso, hvor dine to ben mødes.

Rodchakras energi afspejles i vores forhold til vores familie, økonomi, hjemmet, samt fysiske helbred, ja alt hvad der udgør vores daglige fysiske fundament. Rodchakras energi afspejles ligeledes i vores evne til at indgå i nye grupper og fællesskaber. Men rodchakra kan også forbinde os til vores slægter, vores fælles forfædres visdom og jordens visdom.

Rodchakra er vores fundament, materielt, spirituelt og socialt.

HVIS ROD CHAKRA ER UDE AF BALANCE

Er vores rodchakra i ubalance kan vi opleve at vi har svært ved at manifestere det vi drømme om. Vi planter måske en masse frø, men de vil ikke rigtig vokse. Vi kan føle os truede på de basale behov som penge, mad og et rart sted at bo. Vi kan føle os rodløse, overvældede, føle vi ikke slår til, føle os ensomme og isolerede uden nærende fællesskaber. Det kan føles som om vi ikke rigtig høre til nogen steder.

Hvis du føler ubalance et eller flere af disse områder, kan du med fordel tage på en rejse med rod chakra. Når du styrker din forbindelse til hende, kan du få de svar du behøver for at skabe dig et liv i balance.

SKAB DIT SANDE, SUNDE FUNDAMENT

Rod Chakra rejsen giver dig en struktur som du kan læne dig ind i, mens du bygger dit sande, sunde fundament.

Strukturen er bygget op om den cykliske månefase og er delt ind i 4 moduler:

 • ÅBNING & INSPIRATION
 • SKABELSE
 • FEJRING & HØST
 • STILHED & HVILE

Rod chakras energi påvirker flere områder i vores liv, så hvis du ønsker at rejsen skal hjælpe dig med et konkret problem, er det vigtigt at sætte en intention, et fokus. Dette vil du blive guidet til i modul 1.

Du vil ligeledes i første modul modtage en introduktion til rod chakra og de daglige værktøjer der skal hjælpe dig på rejsen. Derudover vil du modtage 2 lydfiler med visualiseringer som vil give dig kontakt til dit eget rod chakra, så du kan lære hende at kende. Du vil kunne spørge hende til råds, hjælpe hende, nære og ære hende. Hun vil også kunne rådgive dig og svare på alle de spørgsmål du måttet have.

I andet modul vil du forstærke din forbindelse til rodchakra gennem kreative og kropslige udtryk, samt naturkontakt.

I tredje modul vil du fejre din forbindelse med rod chakra gennem dit personlige fuldmåneritual og lære hvordan du kan høste rod chakras lærdom så det kan blive din integrerede visdom.

I sidste modul vil rod chakra guide dig til stilhed og integration, så hele rejsen kan lande. Det er tid til at hvile og integrere. Stilheden vil samtidig give plads og energi så du, hvis du ønsker, kan begynde en ny rejse med den nye måne.

FÅ STØTTE FRA NATUREN OG FORFÆDRENES VISDOM

Moder Jord støtter hele vores rejse, hvis vi inviterer hende til at være en del af den. I Rod Chakra rejsen vil du modtage inspiration til hvordan kontakten til naturen kan styrke din forbindelse til rod og til vores fælles forfædre. Moder Jord viser os vores oprindelige fundament og viser os overfloden. I hende kan vi spejle alt det vi ønsker at være.

FÅ EN REJSEFÆLLE

Du har mulighed for at kombinere chakra rejsen med en Hjertevandring. Det er en unik mulighed for at dele din rejse med mig, der har gået den vilde vej i flere år og som har flere års erfaring i at kommunikere med sine chakras.

Du kan dele din rejse med mig gennem tekst, video, lyd, fotos etc, hver dag i de 4 uger. PLUS at du får 2 online samtaler af 60 min. varighed med mig via f.eks skype, zoom eller lign. Den ene samtale som optakt til din rejse, den anden som afslutning.

Læs om Hjertevandrings indhold og værdi her

Læs hvad andre har fået ud at af kombinere en chakra rejse med hjertevandringen her.

VÆRDIEN AF ROD CHAKRA REJSEN

Du får:

 • 4 ugers inspiration og viden om Rod Chakra
 • 3 guided visualiseringer ind til dit eget rod chakra.
 • audio med guided kropskontakt
 • 2 lydmeditationer der grounder, afslapper og heler.
 • En struktur at bygge dit fundament omkring.
 • Guide til at bruge naturen, kroppen og kreativiteten.
 • Guide til at lave dit eget rod chakra ritual

PRIS: 1.100 KR. (inkl. moms)

Du kan betale i rater!

GRATIS AFKLARENDE SAMTALE

Jeg tilbyder alle kommende kursister at få en gratis samtale med det formål at afklare om rejsen er noget for dig. Samtalen foregår via telefon og varer 15-30 min. Book din gratis indledende samtale på kraftkvinden@live.dk

Ønsker du at blive set og støtte på hele din rejse, kan du kombinere den med en Hjertevandring.

 • Daglig spejling og opmuntring på hele rejsen.
 • Personlig sparring hvor du kan vise alle dine nuancer.
 • 2 samtaler af 60 minutter
 • Hjælp til at sætte den helt rigtige intention.
 • Mulighed for at dele og blive støttet i din kreativitet.

TILMELDING & BETALING

Du tilmelder dig ved at sende en email til kraftkvinden@live.dk

Her skriver du:

* Hvilken rejse du ønsker

* Hvilken dato du ønsker at begynde

* Dit fulde navn

* Din adresse

* Dit telefonnummer.

Derefter vil du modtage en bekræftelse, samt en faktura på rejsens pris.

START DATO

Du beslutter selv hvornår din rejse skal begynde. Det vigtigste er at du er parat til at dedikere dig til rejsen. Jeg anbefaler at du læner dig ind i allerede eksisterende cyklus, om det så er månens cyklus eller din menstruations cyklus. Vælger du månens cyklus, vil du begynde ved nymåne.

Ved tilmelding fortæller du mig hvornår du ønsker at starte.

INDVIELSESRITUAL

Vælger du at tage alle 8 chakra rejser får du mulighed for at tilkøbe et personligt indvielsesritual, specielt designet til dig. Ritualet har til formål at anerkende de dybe rejser du har været på og kropsliggøre de 8 gudinder i dig.

Ritualet afholdes i den natur du holder af og du kan inviterer venner og familie hvis du ønsker de skal vidne dig og dit fulde potentiale.

SPØRGSMÅL

Du er altid velkommen til at kontakte mig for spørgsmål om de forskellige rejser. Du kan skrive til mig på kraftkvinden@live.dkPå Facebook eller via Messenger. Eller ringe 22167575

Kærlig hilsen Susanne

PS: Ønsker du en oversigt over alle 8 chakras? Jeg har lavet en fin lille introduktion til de 8 chakras. Den kan man få gratis som pdf når man tilmelder sig mit nyhedsbrev NECTAR. 

Læs mere her.