SJÆLSTRÆET

Et sjælstræ skaber et center i dit hjem hvor du kan centrere dig.

Et sjælstræ minder din sjæl om den natur du er skabt af

Et sjælstræ forbinder dig med dit inderste og skaber klarhed.

Et sjælstræ giver styrke og støtte på grå dage.

Et sjælstræ kalder på din indre visdom.

Et sjælstræ kan holde dine værdier, drømme og visioner.

Få et sjælstræ malet direkte på din væg.

IMG_1877

I mange år har jeg haft mit sjælstræ malet på væggen i vores spisekøkken. Den har givet mig så meget glæde, støtte, ro, kærlighed og vejledning.

Jeg har mange mange morgener siddet og sunget mine værdier ud til universet. Værdierne skrev jeg ned på de røde papirshjerter som du kan se på billedet herunder. En værdi på hvert hjerte.

Sjælstræet holdt mine værdier og når jeg så dem og sang dem, følte jeg dem. Jeg tændte lys og røgelse og stillede billeder og kunstværker på mit alter foran det.

Jeg har altid følt mig særligt knyttet til skoven og til træerne. At have et sjælstræ i mit hjem er som at bo i skoven.

IMG_9073

Mange af mine sange er kommet under dette sjælstræ. Her kan du høre “Open Heart Song” hvor teksten er skrevet af venner fra hele verden. Sjælstræet holder rummet bag mig.

Vi har også holdt dagligstuekoncerter og kærlighedsfester i vores hjem og hver gang har gæsterne kommenteret det smukke træ og følt sig tiltrukket af det.

Træet som symbol har altid talt stærkt til vores sjæl. Vi føler os forbundet til selve verdens strukturen, ligesom Yggdrasil i den nordiske mytologi. Træet binder de nedre og de øvre verdener sammen, det usynlige og de synlige.

Når vi forbinder os med træet så mærker vi hvordan vi jordforbinder os, står stærkere i verden og hvordan vi kan række ud og op mod himlen, vokse og sætte frugt.

At få et sjælstræ malet i sit hjem, er som at sætte ud på en rejse. Sjælstræet kan blive et dybt værktøj og det kan udvikle sig i takt med at du selv udvikler dig.

Mit sjælstræ har lige nu ikke hjerter, men ild-roser og sommerfugle. Det er ikke længere grønt men er malet i glødende orange-gul. Det er blevet et ild træ der giver mig ny energi og power. Jeg har flyttet købmandsdisken så stammen og jorden har fået mere plads. Nu kan jeg sidde på et tæppe foran det.

Sådan kan det udvikle sig og følge dig i livet som en nær ven.

Her et foto fra en af forvandlingsprocesserne hvor træet fortæller mig at jeg er klar til et nyt udtryk og en ny energi. Den kreative process giver energi til hele rummet, ja til hele huset og hver gang jeg går forbi træet sender vi hinanden en kærlig hilsen.

IMG_4744

Hvis du ønsker at få dit eget sjælstræ malet på din væg, kan du vælge mellem følgende pakker:

A. GRUNDPAKKEN

Et sjælstræ magen til mit, malet på din væg i den farve du ønsker.

tid: 6 timer

pris: 2600 kr inkl moms

(til kunder uden for Guldborgsund vil der være et transporttillæg)

B. VÆKSTPAKKEN

Udover sjælstræet får du værktøjer til hvordan du kan tilføje ord og symboler til træet, samt en sang du kan bruge hver dag, til at synge dine visioner virkelige.

tid: 6 timer + 2 timer

pris: 3600 kr inkl moms

(til kunder uden for Guldborgsund vil der være et transporttillæg)

C. VISIONSPAKKEN

Få et personligt sjælstræ malet ud fra din kropsform. Træet designes ud fra en snak om dine personlige ønsker med træet og hvilke energier den skal udstråle.

Du vil få værktøjer og sang til at bruge dagligt.

tid: 6 + 6 + 2+ 2 timer  (fordelt over 2 sammenhængende dage)

pris: 5000 kr inkl moms

(til kunder uden for Guldborgsund vil der være et transporttillæg)

Kontakt Susanne for mere information: kraftkvinden@live.dk mobil: 22 16 75 75