TEMPEL SKOLEN

Tempel Skolen er et natur-spirituelt og kreativt læringsrum for vildkvinder der ønsker at styrke deres forbindelse til naturen, deres kreativitet, sjæl og spiritualitet. Kvinder som ønsker at udvikle sig gennem ønsker at indgå i kærlige fællesskaber med ligesindede.

Tempel Skolens fundament er bygget på viden og erfaring fra de indre chakra energier, Soul Art teknikken, samt shamanistiske værktøjer.

Tempel Skolen tilbyder i 2019

  • VILDKVINDENS VÆRKSTED. Gratis online fællesskab med deling af natur-spiritueller og kreative værktøjer og ritualer. Adgang her.
  • CHAKRA REJSERNE. 8 nøgler ind til dine indre energier, hvor du lærer at kommunikere med dine egen chakras og finder ud af hvad de har brug for, for at komme tilbage i balance. Et kraftfuld selvudviklings- værktøj. Læs mere her.
  • TEMPEL RETREATS. Fysiske møder i naturen med andre vildkvinder, hvor vi forbinder vores indre arbejde med naturen. I fællesskabet kan vi spejle hinanden og lære af den fælles visdom. Vi får vækket kroppen og stimuleret sanserne. Se kommende retreats her.

NYT ÅRSFORLØB FOR JORDENS KUNSTNERE!

I 2020 åbner Tempel Skolens store årsprogram EARTH ART SHAMAN, for både kvinder og mænd som ønsker at være jordens budbringere. Et år med dedikation og hengivenhed til ikke blot sin egen udvikling, men til dens visdom som jorden ønsker vi skal bringe andre mennesker, igennem vores kunst. Læs mere om EARTH ART SHAMAN programmet her.