TEMPELSKOLEN

Tempelskolen er et natur-spirituelt og kreativt læringsrum for dig der ønsker at styrke din forbindelse til naturen, din kreativitet, sjæl og spiritualitet. Dig som ønsker at indgå i kærlige fællesskaber med ligesindede.

Tempelskolens fundament er bygget på viden og erfaring fra de indre chakra energier, Soul Art teknikken, samt shamanistiske værktøjer.

Tempelskolen tilbyder

  • VILDKVINDENS VÆRKSTED. Gratis online fællesskab med deling af natur-spirituelle og kreative værktøjer, ceremonier, sang og inspirerende interviews. Find gruppen her.
  • CHAKRA REJSERNE. 8 nøgler ind til dine indre energier, hvor du lærer at kommunikere med dine egen chakras og finder ud af hvad de har brug for, for at komme tilbage i balance. Et kraftfuld selvudviklings- værktøj. Læs mere her.
  • TEMPEL RETREATS. Fysiske møder i naturen med andre vilde sjæle, hvor vi forbinder vores indre arbejde med naturen. I fællesskabet kan vi spejle hinanden og lære af den fælles visdom. Vi får vækket kroppen og stimuleret sanserne. Se kommende retreats her.

Derudover kan du modtage invitationer til Earth Choir, Årstidsfejringer og fysiske kurser. Få Tempelskolens opdaterede kalender sammen med nyhedsbrevet NECTAR hver måned.

Læs mere om nyhedsbrevet og de 3 gratis gaver som du får med her.