TREDJE ØJE CHAKRA REJSE

FØLG DIN INTUITION

Tredje Øje Chakra er energicentret som er placeret midt i din pande.

Det er din sjæls øje som ser og opfatter verden fra et spirituelt synspunkt. Det repræsenterer din intuition, indre visioner og vejledninger.

TREDJE ØJE CHAKRA I BALANCE

Når dit Tredje Øje Chakra trives føler du dig intuitivt guidet og kan træffe beslutninger baseret på en indre viden. Du vil føle dig vejledt af en kærlig kraft som tilbyder dig indsigt og klar rådgivning på din unikke vej. Du vil mærke en stærk tro på din egen intuition og stole på dens vejledning. Du vil have dyb indsigt i dit eget liv og kan også tilbyde denne til andre. Du vil være en kilde til inspiration, fordi du ubesværet går din egen vej. Du vil være en leder, fordi du har din egen kilde som du følger.

TREDJE ØJE CHAKRA I UBALANCE

Når dit Tredje Øje Chakra er lukket eller blokeret kan du føle at du har behov for fysiske beviser, fordi du ikke ved hvad du kan stole på. Du kan let blive forvirret når du skal træffe beslutninger, fordi du ikke er klar over hvad der er bedst for dig. Du søger et “hvordan” før du kan bevæge dig i retningen af dine drømme. Du er skræmt ved tanken om at skabe din egen vej, for du har ingen anelse om hvordan du skal gøre det. Du tvivler på din egen dømmekraft og kan have svært ved at skelne mellem hvad der er din intuitive viden og hvad der er dit egos tanke. Du kan gå på kompromis med dine sande ønsker og drømme fordi du frygter at du alligevel ikke kan få det som du ønsker dig.


REJSENS STRUKTUR

Chakra rejsen giver dig en struktur som du kan læne dig ind i, mens du blidt åbner for dit Tredje Øje Chakras visdom.

Strukturen er bygget op om den cykliske månefase og er delt ind i 4 moduler:

 • ÅBNING & INSPIRATION
 • SKABELSE
 • FEJRING & HØST
 • STILHED & HVILE

De fire moduler har til formål at holde dig igennem en fuld cyklus og vil hjælpe dig med at tillade alle de forskellige energier. Vi kan ikke altid være i skabelses energien, der er også en høst og hvile fase. Når vi lærer dette bliver vores cyklus bæredygtig.

VÆRKTØJER

I løbet af de fire moduler vil du blive introduceret til et udvalg af værktøjer. Alle med det formål at åbne for og styrke din forbindelse til dit Tredje Øje Chakra. Her vil jeg nævne de vigtigste:

 • Alteret
 • Journal
 • Guidet visualiseringer ind i dit Tredje Øje Chakras verden.
 • The wheel of four stages. Cyklisk arbejdsark.
 • Tilladelse
 • Chakra date
 • Soul Art
 • Fuldmånefejring

FÅ EN REJSEFÆLLE

Du har mulighed for at kombinere Chakra rejsen med en Hjertevandring. Dette er en unik mulighed for at dele din rejse med mig mens du går den. Jeg har rejst med de 8 chakras siden 2012 og ved at det er en vild transformationsrejse, som det kan være nærende at blive vidnet i.

Du kan dele din rejse med mig dagligt, gennem tekst, lyd, foto eller video. Derudover får du 2 online samtale a 60 minutters varighed, hvor vi kan dykke dybere ned i dine oplevelser.

Læs om Hjertevandrings indhold og værdi her

VÆRDIEN AF TREDJE ØJE CHAKRA REJSEN

Du får:

 • 4 ugers inspiration og viden om Tredje Øje Chakra
 • 4 guided visualiseringer ind til dit eget Tredje Øje Chakra.
 • En struktur at bygge dit fundament omkring.
 • Guide til Soul Art processen.
 • Reflektions- og integrations øvelser.
 • BONUS: E-bogen “På rejse efter vildkvinden.

PRIS: 1.100 kr.

Du kan betale i 2 rater a 550 kr

INDVIELSESRITUAL

Vælger du at tage alle 8 chakra rejser får du mulighed for at tilkøbe et personligt indvielsesritual, specielt designet til dig. Ritualet har til formål at anerkende de dybe rejser du har været på og kropsliggøre de 8 gudinder i dig.

Ritualet afholdes i den natur du holder af og du kan inviterer venner og familie hvis du ønsker de skal vidne dig og dit fulde potentiale.

TILMELDING & BETALING

Du tilmelder dig ved at sende en email til kraftkvinden@live.dk

Her skriver du:

* Hvilken rejse du ønsker

* Hvilken dato du ønsker at begynde

* Dit fulde navn

* Din adresse

* Dit telefonnummer.

Derefter vil du modtage en bekræftelse, samt en faktura på rejsens pris. Når beløbet er modtaget, får du tilsendt min E-bog som du kan hygge dig med indtil rejsens start

START DATO

Du kan vælge at rejse med månens cyklus eller din egen blodcyklus. Din rejse kan derfor begynde ved en kommende nymåne eller din menstruations 1.dag.

GRATIS INDLEDENDE SAMTALE

Jeg tilbyder alle kommende kursister at få en gratis indlednde snak med det formål at afklare om rejsen er noget for dig. Samtalen foregår via telefon og varer 15-30 min. Book din gratis indledende samtale på kraftkvinden@live.dk

SPØRGSMÅL

Du er altid velkommen til at kontakte mig for spørgsmål om de forskellige tilbud fra Kraftkvinden.dk

Jeg glæder mig til at dele denne magiske verden med dig

Kærlig hilsen Susanne

PS: Ønsker du en oversigt over alle 8 chakras? Så har jeg lavet en gratis introduktion til dig. Få den sammen med mit nyhedsbrev her.