BALANCE 2020

Interaktiv installation af Susanne Schmidt.

I et rum på Marinestationen Gedser Odde, kunne publikum bidrage til installationen BALANCE. De blev inviteret til at bidrage med tanker, ord og udtryk som var født ud af ordene HVID og SORT.

De kunne selv skrive deres ord direkte på de udstillede objekter, eller lade Susanne skrive dem på en liste, hvorfra hun kunne vælge hvilke hun ville integrere.

Her ser du fotos af de to færdige vægge.

Der var mere end 500 besøgende i løbet af den uge, udstillingen varede og det blev til en masse god snak om hvad vi forbinder med ordene SORT og HVID og at der findes både postive og negative associationer knyttet til de to ord, alt efter hvad den enkelte publikum havde af livserfaring.

Her en oversigt over ALLE de ord som blev samlet under udstillingen og fra to opslag på Facebook.

Det var rigtig sjovt at snakke med de mange mennesker. Både børn og voksne var aktive. De fleste voksne “nøjedes” med at komme med ord og betragtninger, men flere børn var inde og finde objekter som de kunne tegne og skrive direkte på. Bagefter fik de lov til at placere dem i installationen.

Nogle var så søde at medbringe sorte og hvide objekter som gaver til installationen. Blandt andet fik jeg disse hvide Crocs og en flot sort BH. Men også flere fund fra stranden. Alt måtte der skrives og tegnes på, blot det havde at gøre med temaet.

HVAD FORBINDER DU MED ORDET HVID?

HVAD FORBINDER DU MED ORDET SORT?

En stor tak til alle der ville være med til installationen BALANCE, både før, under og efter.

BALANCE 2021

Nu er installationen pakke sammen, men næste år, ved Efterårsjævndøgn, vil den igen være at se, i Marinestationen på Gedser Odde.

Så sæt kryds i kalenderen, uge 38 2021.

Kunne du tænke dig at få invitation på email når vi nærmer os? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev NECTAR her.

På glædelig gensyn!

Susanne

PS: Er du nysgerrig kan du se mere af mine rituelle kunst her.

Installationen BALANCE er støttet af Kulturelt Samråd i samarbejde med Bevar Gedser Odde.