8 CHAKRA REJSER

Lær din sjæls energier at kende og lad dem guide dig til et liv i balance.

Inde i os alle findes forskellige energier som til sammen udgør vores komplette jeg. Jeg ser disse energier som indre gudinder, indre vejledere og jeg har fundet ud af at jeg ved at rejse indtil dem kan se hvordan de har det, tale med dem, hjælpe dem med at komme i balance og de kan hjælpe mig med at vise mig hvordan jeg kan leve mit tempel liv.

De kan give mig konkrete anvisninger som jeg kan gøre på et energetisk plan eller i det fysiske liv. Når jeg følger deres anvisninger kommer jeg ind i flowet og begynder at se tegn og symboler som gaver på min vej. Mit indre og ydre liv danser sammen.

Gennem denne dialog med vores indre vejledere, lærer vi os selv at kende på et dybere plan. Vi kan se hvad der i sandhed nærer os og hvad der er gamle mønstre eller tillagte værdier som ikke har rod i vores sjæls landskab.

Når først vi ved hvad der er vores inderste sandhed, kan vi skrælle de påtagede lag af og leve et liv fra kernen af vores sjæl.
Det er heri transformationen ligger.

Udfordringen ligger i handlingen. Vi kan ikke nøjes med at lytte til vores indre vejledere, vi må også handle på deres ord, hvis vi vil gennemgå forvandlingen. Det kan være utrygt, skræmmende og angstprovokerende for vores ego og de gamle overlevelsesstrukturer vi ofte har med os i rygsækken. Det kan være “nemmere” at falde tilbage i de gamle mønstre.

Men selv om vi gang på gang falder tilbage i det gamle, kan vi rejse os igen. Og vores indre vejledere vil stå klar med den medicin vi behøver. Uanset hvad der sker i vores liv, vil intet kunne tage vores indre vejledere fra os. Vi vil altid have vores tempel indeni.

Som hjælp til at skabe sig et tempel liv i balance med sjælen, har jeg skabt 8 chakra rejser.

ER DENNE REJSE FOR DIG?

Chakra rejserne er for dig som er klar til:

  • Et liv hvor du ser dig selv og alle de farver du rummer.
  • Et liv hvor du elsker dig selv som den du er.
  • Et liv hvor du styrker din forbindelse til naturen, solen, jorden, det guddommelige, forfædrene og alt det grønne, blomsterne, mønstrene, skønheden.
  • Et liv hvor du drikker af den saft som du ved nærer dig, hvor du kan hvile og tanke op.
  • Et liv hvor du kan danse, lege og skabe fra din passion.
  • Et liv hvor du aldrig er alene og altid kan finde retning.
  • Et liv hvor du stoler på din intuition

Rejserne er selvstudier og kræver at du har erfaring med selvudvikling og visualiseringer. Har du brug for sparing under rejsen, kan du vælge at kombinere det med en Hjertevandring.

PRIS: Se nærmere under hver chakra rejse.

HVILKET CHAKRA TRÆNGER DU TIL AT HELE?

Jeg har lavet et gratis introduktionsmateriale omhandlende de 8 chakras, deres balancer og ubalancer. Spejl dig i deres energi og find ud af hvilket chakra du trænger til at hele, styrke eller balancere. Download E-bog her.