MANA – kvinderetræter

Velkommen til MANA, et helende rum af væren, for kvinder.

MANA er dagsretræter for kvinder i naturen, hvor du guides ind i dyb væren. Væren med din krop, din sjæl, dit sind, din kraft, din energi, naturen, årstiden og de andre kvinder i cirklen.

MANA er et nærende rum hvor du guides dybt ind i Moder Jords favn. Derned hvor dine rødder kan næres og styrkes. Der hvor du kan mærke at du er holdt. At du er jord.

MANA er et rum i nuet hvor du ikke skal præstere eller gøre. Her bliver du inviteret til at modtage, blødgøre, opdage, sanse, på dine egne impulser, ud fra din egen energi.

Du bliver guidet ind i en dyb lytning, så du kan mærke din egen impuls, din instinktive natur og med forbindelse til denne, møder du naturen under dig, over dig og omkring dig.

MANA er et rum i nuet hvor tiden ophøre. Hvor væren indtræder. Fordi rummet er holdt af din guide, kan du læne dig trygt ind i det. Give slip og være med det som flyder op til overfladen af din bevidsthed.

MANA er et helingsrum, hvor der er plads til at du kan give slip. Hvor tåre er tilladt, så vel som smil. Hvor du kan være med det som er. Uden dom. Uden at skulle gøre noget ved det. Blot rumme det, være med det.

MANA er en balancering af det feminine og maskuline i os. En kontrast til det handlende, gørende samfund, hvor vi måles på det vi udretter og opnår. Under MANAS helende vinger, gen-lærer vi hvad det vil sige at være bløde og modtagende. Hvad det vil sige at være langsomme, sensuel, lyttende?

MANA er det modtagende rum, der fylder dig op med fornyet kraft. Udover naturens nærende tilstedeværelse, vil du også modtage sangheling fra din guide, som vil indkalde Great Spirits kærlighedskraft.

MANA er en lytning til årstidens kraft.

Vi mødes altid i skoven og klæder os på så vi kan møde elementerne uanset vejret.

Vi spejler os i den energi som er i naturen og giver den plads til at være i os selv. Det vil sige at hver retræte er forskellig. Den er farvet og næret af den årstid som er. Af naturens cyklus, naturens spejl. Af naturen vil vi lære vores egen sensommer, vores eget efterår, vores eget mørke, vores egen spiring.

MANA er en lænen-sig-ind i fællesskabet.

Hvor den første del af samlingen handler om kontakt til det personlige rum og fællesskabet mellem dig og naturen, vil anden del handle om det menneskelige fællesskab. Her vil vi rykke tættere sammen og helt fysisk være tæt og omfavnet af den kollektive kraft. Vi vil lade kærlighedens energi flyder imellem os og læne os ind i enheden. Åndedrættet. At give slip på sin egen identitet for en stund, for at blive en del af enheden, er helende og nærende.

TID OG STED

søndage i 2024: 28/4, 12/5, 16/6, 07/07

Tider: kl. 10-15

Mødested: Bålhytten, Bangsebro Skov.

PRIS

625 kr pr gang.

Betales senest dagen før kl. 12:00

Mobile Pay: 22167575

ellers skriv for bankkonto informationer.

Prisen er inkl. moms.

TILMELDING

Via sms eller email:

kraftkvinden@live.dk

tlf: 22167575

Senest dagen før kl. 12:00

Når din indbetaling er registreret er din plads sikret.

AFLYSNING

Ved mindre end 3 tilmeldte aflyses begivenheden og pengene refunderes.

Aflyser deltager, refunderes pengene ikke.

MEDBRING

Liggeunderlag, tæppe, noget at drikke, egen frokost, notesbog, skriveredskab.

Der vil være te og sødt til alle, samt en smagsprøve på årstidens nektar.

TRANSPORT / OVERNATNING

Du kan parkere din bil ved Bangsebrohus, Bangsebrovej 3, 4800 Nykøbing F. Herfra er der en 10 min gåtur ind i skoven, til bålstedet.

Kommer du med toget til Nykøbing Station, så skal du tage bybus 702 mod Nordbyskolen og stå af ved Bangsebro Alle (ankomst 09.39). Herfra er der ca 15 min gåtur ind til bålpladsen.

Kommer du langvejs fra og har lyst til at overnatte fra lørdag til søndag, sender jeg dig gerne links til shelterpladser i nærheden, som du kan booke.

DIN GUIDE

Mit navn er Susanne Schmidt. Jeg er sanger og cirkelholder. Som indehaver af Kraftkvinden.dk har jeg de sidste 10 år holdt rum for kvinder gennem sang, ceremonier og naturspirituelle forløb.

Fundamentet for mit virke er bygget på den nordiske shamanisme, blandet med 25 års erfaring med den intuitive skabelsesproces gennem teater, dans, billedkunst og sang.

Jeg har været skabende kunstner siden 2000 hvor jeg begyndte at skrive egne sange. I 2004 debuterede jeg som billedkunstner og i 2009 åbnede den naturspirituelle verden sig for mig, sideløbende med min graviditet. Siden 2013 har jeg været selvstændig i min egen virksomhed, hvor har holdt rum for skaberkraften i børn, unge og voksne.

I 2019 åbnede jeg for jordsproget og udviklede evnen til at kanalisere beskeder fra bedstemor.

Disse kanaliseringer er direkte forbindelse til skaberkraften, livskraften, kærligheden, jorden, det guddommelige og kommer med stor heling og vejledning.

HVAD BETYDER MANA?

Jeg har valgt at kalde disse retræter for Mana, fordi jeg har modtaget ordet i kanaliseringer.

Jeg kendte til ordet Manna fra biblen, som det der kom ned fra himlen, som israelitterne kunne spise mens de var i ørkenen. Altså en slags føde eller måske spirituel næring. Jeg kendte også Manna fra elmetræets frø. Et frø man kan spise.

Men jeg kendte ikke ordet Mana med et enkelt n. Energien bag ordet føltes som en nærende kraft. En essens.

Jeg har derefter undersøgt ordet Mana og fundet ud af at det er:

”Et melanesisk og polynesisk ord der første gang i 1877 af R.H. Codrington blev beskrevet som selve grundbegrebet i melanesisk religion. Mana er ifølge Codrington en overnaturlig kraft, der kan være knyttet til overnaturlige væsener og til ting, men som også kan besiddes af mennesker og være den virkende kraft i ritualer. I løbet af det tidlige 1900-tal fremdrog religionsforskningen lignende begreber fra andre kulturer. Mana blev et fagudtryk, som man brugte om dyrs, planters, personers og tings arts-, slægts- og statusspecifikke essens og virksomme kraft.” – citat Religion.dk

Det bliver også brugt på Hawaii som et begreb for ens spirituelle kraft, som kan vokse eller mindskes.

Jeg mærkede at alle disse brug af ordet manna/mana pegede i samme retning og at ordet netop kunne bruges som en beskrivelse af livskraften.

Jeg føler det som mit kald, at holde rum for denne livskraft og at holde rum for at især kvinder kan blive næret og styrket. Jeg føler at det er den feminine kraft og visdom, som verden har brug for at vi lærer af nu og bringer disse kvaliteter i spil. Hvis det feminine styrkes kan vi genoprette harmonien mellem mennesker og forene mennesker og natur.

EN SÆRLIG TAK

Fra mit hjerte en særlig tak Ann-Louise Lorentzen for de smukke fotos der pryder denne side og til Lauriah, Katrine, Joan, Betina og Ann-Louise selv, for at være de smukke muser I er.