LIVSTRÆET

Vær med til en aktivering af livstræet i dig selv og i det kollektive felt.

13 CEREMONIER I NORDEN

Vi mødes i ceremoni på de tretten fuldmåner i solåret 2023-2024. Her vil jeg, Susanne Schmidt fra Kraftkvinden.dk holde rum for en aktivering af vores eget livstræ, fra vores dybeste rødder i jorden til den øverste krone der rækker langt op i himlen.

Samt en aktivering af det kollektive livstræ der forbinder os alle.

Vi mødes på udvalgte kraftsteder i naturen i Danmark, Norge og Sverige.

Følg med på Kraftkvinden.dk hvor du løbende kan se datoer og steder, som de lander.

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet Nectar og få en opdatering en gang om måneden.

VI HILSER STEDET

Som det første i ceremonien inviteres hver deltager til at hilse på stedet.

Hver og en går ud og lytter på træer, sten, vand, ild, himmel. Hvad end der kalder på dem.

Hver deltager har en lille gave med til stedets ånder. Det kan være vand, nødder, frugt etc.

Med tilbage til cirklen har de en personlig besked fra stedet, som samtidig er en besked til det kollektive.

Med disse indsigter kan vi sammen skabe en kraftsuppe, der vil nære os selv og det fælles.

DET PERSONLIGE LIVSTRÆ

At aktiverer sit livstræ, betyder at åbne sin lodrette kanal så livskraften kan strømme frit op gennem dig fra Moder Jords kerne, samt ned igennem dig fra Great Spirit.

Når den guddommelige moder og fader når hinanden igennem dig, vækkes livskraften og krop, sjæl og sind får fornyet energi.

Dit livstræ bliver aktiveret og åbnet gennem din sang og bevægelse.

Jeg guider og indkalder til intuitiv sang, lige som der også vil være enkle kraftsange, som man lærer på stedet.

Du kan medbringe tromme og rasle hvis du føler dig kaldet til at bidrage til en fælles rytme.

Efter aktiveringen er der en pause, hvor indtryk får lov at lande og man kan sætte sig og skrive noter eller blot nyde stilheden.

DET KOLLEKTIVE LIVSTRÆ

At aktiverer det kollektive livstræ betyder at vi sammen skaber visionen og energien af et stort træ i vores cirkels midte. Gennem det kollektive livstræ får vi forståelse for vores egen rolle i fællesskabet og hvordan vi kan hjælpe med at bevare livskraften i livstræet.

Livstræet bliver skabt visuelt via et bål, en sø eller en mandala på jorden, som vi skaber sammen af naturens materialer.

Igen gør vi brug af sang og bevægelse for at aktiverer træet.

Vi slutter med tak og tid til refleksion.

FÆLLESSKABET

Efter ceremonien er der mulighed for at blive og nyde egen medbragt mad, te eller andet og snakke med de andre deltagere. Her kan netværket mellem livstræer opstå.

Alle deltagere bliver også inviteret til at blive en del af Vildkvindens Værksted, som er Kraftkvindens inspirationsforum på Facebook.

EN HELING KAN FINDE STED

Når vi åbne os for livskraften, med vidtåbne øjne, fuldt tilstede i nuet, kan en heling finde sted. For da kan vi se hvor vores kanal var stoppet til. Når vi sætter gang i stagneret energi, vil livskraften rense ud i det som sad fast og ny energi og indsigt kan strømme ind i os.

Når vi går sammen om at aktiverer det kollektive livstræ kan en heling af fællesskabet finde sted og enhedsbevidstheden blomstre.

MIN BØN

Det er min bøn at disse ceremonier vil nære dit livstræ og give dig en følelse af og en forståelse for, at du er en vigtig del af det fælles livstræ. Alle bidrager vi til at det trives, gror og kan sætte blomst.

Det er min bøn af vi mennesker vil styrke vores forbindelse til hinanden, til jorden, kraftstedet hvor vi er, vores forfædre og mødre, sjæl, krop, sind og Spirit.

Jeg har indtalt min bøn som en del af sangen The Tree Prayer Song. Du kan høre den på Soundcloud her. Og downloade teksten her.

DATO, TID OG STED

I Kraftkvindens Kalender kan du se hvor fuldmåneceremonierne kommer til at foregå.

Gå til kalenderen her.

Ønsker du adresser til udvalgte ceremonier, så skriv til mig.

PRIS

Det er gratis at deltage i ceremonierne.

Skulle du have lyst til at sende en donation, tager jeg imod med taknemmelighed. Du kan sende via mobile pay: 22167575

TILMELDING

Du tilmelder dig ved at sende en mail til kraftkvinden@live.dk hvor du skriver hvilken dato du ønsker at deltage, samt om der er noget du ønsker at hjælpe med.

HJÆLPENDE HÆNDER

Har du lyst til at give en hånd med det praktiske op til eller efter ceremonien, er din hjælp meget værdsat. Du kan hjælpe med kørsel, overnatning, brænde, mad, at være bålmester eller andet.

Sidst men ikke mindst, kan du hjælpe med at fortælle om ceremonierne til venner og familie, ved f.eks. at sende et link til denne side eller skrive en anbefaling efter din deltagelse.

MUSIKALSK FOREDRAG DAGEN FØR

Du kan også hjælpe med at forbinde mig til et sted i nærheden, hvor jeg kan holde et musikalsk foredrag aftenen før. Jeg kalder disse for ÅNDEDRAG. Fortællinger & sange fra kærlighedens kilde.

Du kan læse mere om Åndedrag her.

Til disse aftner vil der være entre. Indtægter fra billetsalg vil gå til at dække transportomkostninger på, samt give et biddrag til dem som hoster foredraget.

Har du en ide til et sted, så send gerne en mail til kraftkvinden@live.dk

FÅ BESKED OM NYE DATOER

Tilmeld dig nyhedsbrevet Nectar og få en opdatering på kommende ceremonier.

Nyhedsbrevet udkommer én gang om måneden. Du kan også blive en del af Vildkvindens Værksted, hvor jeg løbende deler inspiration til at leve et liv med sin vilde sjæl som guide.

VISIONEN

Vision om at aktiverer livstræet kom gennem en kanaliseret ceremoni 11.11. 2023 på Snedkerhøjen, Bangsebro Skov, Falster.

PDF

Ønsker du at printe beskrivelsen af disse ceremonier, kan du downloade en PDF version her.

Fotos: Ann-Louise Lorentzen