GENFØDSEL

Bedstemor har fortalt mig at Marts energi handler om genfødsel. Det føles vildt og stort. Men også vigtigt. Jeg har i denne podcast serie samlet indsigterne som de landede drypvis og væver dem sammen med det jeg oplever i mit eget liv.

Del 1: LAD OS SE DETTE LIV

Om individets død og en fødsel af OS.

I denne optagelse fortæller jeg hvordan ordene landede og hvordan jeg forstår det. Jeg fortæller også hvad det vækker i mig af forskellige følelser. Måske de vækker genklang hos dig. Kanaliseret 14.03.2024.

Lyt til del 1 her (10 min)


Del 2: SANDHEDEN ER NUET

Om at se på det der er og tale fra sandheden.

Her fortæller jeg om hvordan vi kan komme igennem genfødselen ved at se på det som er og ved at sige den sandhed vi mærker i nuet.
Kanaliseret 15.03.2024

Lyt til del 2 her (17 min)


DEL 3: HAN ER HANS BROR

Om at betragte alle med tænder som vores brødre.

Her fortæller jeg hvordan Bedstemor beder os om at betragte hinanden som brødre. Alle der har tænder er brødre. Hun fortæller også hvad vi kan gøre, hvis det er svært at være i al den sorg, ulykke og smerte vi vil kunne mærke som empatiske væsner der er åbne for andre energier.
Kanaliseret 17.03.2024

Lyt til del 3 her. (8 min)


DEL 4: HJERTET ER EN MUND

Om at lade sig nære i hjertet af det som er

I dette afsnit uddyber jeg bedstemors budskab om at Hjertet er en mund. At vi skal lade os nære i hjertet af det der er.
Kanaliseret d. 21.03.2024

Lyt til del 4 her. (15 min.)


DEL 5: SE DETTE SÅR

Om menneskets behov for at adskille

Bedstemor taler i dag om at se på et sår. Vi skal slette et navn som vi har givet vores brødre. Dem vi har dømt ude, dømt som fjender, syndebukke etc.
Det er i vores handling at dømme andre ude at vi selv bliver et monster.
Vi skal i stedet lærer at vi alle er en del af enheden. I nuet er der aldrig adskillelse.

Kanaliseret 24.marts 2024.

Lyt til del 5 her. (19 min)


DEL 6: FRA HJERTET TIL STEMMEN

Om at bringe sandheden fra hjertet ud til verden.

Bedstemor beder mig om at se på forbindelsen mellem hjertet og stemmen. Hun beder os om at se på sandheden og jeg får vist det varme, brændende hjerte, den hellige ild omkranset af krystallen/glasset. Kolibrien kommer som symbol på stemme/hals chakras arbejde med at bringe sandheden fra hjertet op og ud til folk.
Jeg snakker også om mit eget menneske-jeg og de udfordringer der kommer op til overfladen i denne tid, om min modstand på Jesus og hvordan jeg finder ind til essensen bag.

Kanaliseret 02.04.2024.

Lyt til del 6 her. (33 min)


DEL 7: DET BLIVER I MINE ØJNE

Om kærlighedens nærende jord.

I de sidste to dage har Bedstemor talt ind i den ægte mor. Moderens mor. Moder Jord. Hun har vist mig hvordan vi kan næres af kærlighedens jord og også vist mig at der kan være sur, stinkende, gammel jord i vores kroppe som skal skiftes ud, renses ind til knoglerne og fyldes op med ny frisk kærlighedsjord.

Kanaliseret 3-4 april 2024

Lyt til del 7 her. ( 23 min)


DEL 8: DET ER ALT.

Om gudsflammen i hjertet og elementernes visdom.

Bedstemor viser mig en flamme i mit hjertet. Hun siger det er alt og spørger om jeg kan se det. Det er den guddommelige flamme, Spirit within, sandheden.
Denne flamme stopper ikke, uanset hvad. Det er vores valg om vi mærker ind i den eller ej.
Det føles som en afrunding af hele GENFØDSELS rejsen. Det føles samtidig som dag 1 i et nyt liv.
Jeg ser tilbage på det jeg har set, hørt og forstået gennem marts månes tema og ser hvordan elementerne har guidet mig i en forståelse af hvordan alting hænger sammen.

Kanaliseret d. 05.04.2024

Lyt til del 8 her. (32 min)

Tak fordi du lyttede med.
Jeg håber det vakte noget i dig og at det kunne berige din rejse.

Har du lyst til at dele dine refleksioner om temaet GENFØDSEL, så er du velkommen til at skrive til mig på kraftkvinden@live.dk eller lave et opslag i Vildkvindens Værksted.

Har du lyst til at høre flere af mine podcast serier, så kan du få et overblik på min side her.

I kærlighed
Susanne